emoji 🙇‍♀️ woman bowing svg png

🙇‍♀️” kuptimi: grua që përkulet për falje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🙇‍♀️ Kopje

  • 10.0+

    iOS 🙇‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 🙇‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🙇‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

🙇‍♀️Kuptimi dhe Përshkrimi

Një grua e gjunjëzuar në tokë dhe e përkulur me duart para kokës dhe një shprehje të kujdesshme dhe të kujdesshme.
Ky emoji mund të përdoret për të treguar një falje të thellë, një mirënjohje të sinqertë ose një kërkesë urgjente. Ekzistojnë dy variante të këtij emoji: 🙇‍♂ (burrë që përkulet), 🙇 (personi që përkulet). Emoji të ngjashme: 🙏🥺😭🧎‍♀️
Shkenca popullore: Kjo pozë njihet në Japoni si 🇯🇵 dogeza(どげざ), një nga pozat më formale të faljes japoneze. Në periudhën Edo, konsiderohej si turp të kërkosh falje, por tani ajo është shndërruar në një taktikë të zakonshme të përdorur nga politikanët për të qetësuar publikun kur ndodh një aksident i madh, kështu që nëse e përdor atë rastësisht, do të shkaktojë pakënaqësi.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🙇‍♀️ (grua që përkulet për falje) = 🙇 (njeri i përkulur) + ♀️ (shenja femër)
🙇‍♀️ (stil emoji) = 🙇‍♀ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 🙇‍♀️ është grua që përkulet për falje, lidhet me falje, gjest, grua që përkulet për falje, ndjesë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🙋 Gjest".

🙇‍♀️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🙇 (njeri i përkulur), ♀️ (shenja femër). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🙇‍♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🙇♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🙇‍♀️Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë konstatoj se një hark është shumë i zakonshëm në Azi. Nëse jeni miq shumë të mirë, nuk do të përqafoheni vërtet. 🙇‍♀ 🙇‍♀️


🔸 🙇‍♀️ = 🙇 + ♀️

🙇‍♀️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🙇‍♀️Tabela

🙇‍♀️Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🙇‍♀️Informata Themelore

Emoji: 🙇‍♀️
Emer i shkurter: grua që përkulet për falje
Emri i Apple: Woman Bowing
Codepoint: U+1F647 200D 2640 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+128583 ALT+8205 ALT+9792 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🙋 Gjest
Keywords: falje | gjest | grua që përkulet për falje | ndjesë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🙇‍♀️Tema Relative

🙇‍♀️Kombinim dhe Zhargon