emoji 🙈 see-no-evil monkey svg png

🙈” kuptimi: mos shiko gjëra të këqija Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🙈 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🙈Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🙈Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🙈Kërkesat minimale të ekranit

🙈Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një majmun që mbulon sytë me duar. A nuk dëshiron të shikojë? A nuk jeni në gjendje të shikoni? Apo nuk mund ta shikoja? Mos shiko asnjë të keqe. Do të thotë gjithashtu se e keqja nuk mund të shihet. Këshilla 🤓 : 🙈🙉🙊 Këto tre emoji korrespondojnë me japonezët "tre pa majmunë": mos shikoni, mos dëgjoni dhe mos flisni. Një shpjegim është se ajo ka origjinën nga thënia e famshme e Konfucit, "Mos shiko atë që është në kundërshtim me vetëdijen; mos dëgjo atë që është në kundërshtim me pronësinë; mos fol atë që është në kundërshtim me pronësinë; mos bëj atë që është në kundërshtim me rregullsia ". Portretet apo skulptura e tre majmunëve shpesh shfaqet në tempujt japoneze , dhe tre prej tyre kanë gjithashtu emrat korresponduese: 🙈 Mizaru, 🙉 Kikazaru, 🙊 Iwazaru.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🙈 është mos shiko gjëra të këqija, lidhet me fytyrë, majmun, mos shiko gjëra të këqija, ndalohet, të këqija, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "🙈 Fytyrë Majmuni".

🙈Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ah, po më verbon ! 🙈
🔸 Kreu krahë majmun quhet Nikko - edhe emri i shtëpisë japoneze qytetit të shenjtë shfaqur të dëgjojnë No Evil 🙉, shih asnjë të keqe 🙈, flasin asnjë e keqe 🙊 majmunët.

🙈Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🙈Tabela

🙈Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-21 17:23:55 UTC
🙈dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🙈Informata Themelore

Emoji: 🙈
Emer i shkurter: mos shiko gjëra të këqija
Emri i Apple: See-No-Evil Monkey
Codepoint: U+1F648 Kopje
Kod i shkurter: :see_no_evil: Kopje
dhjetor: ALT+128584
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 🙈 Fytyrë Majmuni
Keywords: fytyrë | majmun | mos shiko gjëra të këqija | ndalohet | të këqija

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🙈Kombinim dhe Zhargon

🙈Më shumë gjuhë