emoji 🙌🏻 raising hands: light skin tone svg png

🙌🏻” kuptimi: njeri që ngre duart: nuancë lëkure e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🙌🏻 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🙌🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🙌🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🙌🏻Kërkesat minimale të ekranit

🙌🏻Kuptimi dhe Përshkrimi

Një palë duar të ngritura, pëllëmbët e kthyera përpara, me katër trekëndësha të vegjël gri në majë, që tregon lëvizjen e ndezjes së lartë. Ka fytyra edhe i qeshur në imazhe të tjera platformë 😊. Shpesh përdoret për të shprehur lumturinë 😄 , për të lavdëruar, për të festuar 🎉 , për të arritur marrëveshje, dhe gjithashtu high për të shprehur pesëshin e lartë. Emoji dhe Similar të ngjashme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🙌🏻 (njeri që ngre duart: nuancë lëkure e çelët) = 🙌 (njeri që ngre duart) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🙌🏻 është njeri që ngre duart: nuancë lëkure e çelët, lidhet me festim, gjest, njeri që ngre duart, nuancë lëkure e çelët, urra, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "🤝 duart".

🙌🏻 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🙌 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏻 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🙌 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🙌🏻Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kjo është e madhe! Authorities Autoritetet e Kinës sapo njoftuan se testet mizore të kafshëve nuk do të kërkohen më për post-tregun.
🔸 Por kur ju vijnë përmes, ju me të vërtetë vijnë përmes 🙌🏻.


🔸 🙌🏻 = 🙌 + 🏻

🙌🏻Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🙌🏻Tabela

🙌🏻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-29 17:26:23 UTC
🙌🏻dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🙌🏻Informata Themelore

Emoji: 🙌🏻
Emer i shkurter: njeri që ngre duart: nuancë lëkure e çelët
Codepoint: U+1F64C 1F3FB Kopje
dhjetor: ALT+128588 ALT+127995
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 🤝 duart
Keywords: festim | gjest | njeri që ngre duart | nuancë lëkure e çelët | urra

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🙌🏻Tema Relative

🙌🏻Kombinim dhe Zhargon