emoji 🚫 prohibited svg png

🚫” kuptimi: ndalohet Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🚫 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🚫Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🚫Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🚫Kërkesat minimale të ekranit

🚫Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një rreth i kuq me një prerje nga këndi i sipërm i majtë ↖️ në këndin e poshtëm të djathtë ↘️ që kalon nëpër të gjithë rrethin. Ajo shfaqet në disa platforma si një rreth i kuq me prerjen në drejtim të prerjes nga e djathta e sipërme poshtë majtas.
Do të thotë të ndalosh, të ndalosh, të ndalosh të bësh diçka. Rrethi ⭕️ me simbole të tjera mund të shprehë fjalë të reja të ndaluara, të tilla si: 🚭 📵 🔞 🚯 🚱 🚷 🚳 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🚫 është ndalohet, lidhet me hyrje, jo, nuk, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "⚠️ paralajmërim".

🚫Shembuj dhe Përdorim

🔸 “Asnjë darkë !!! 🚫 ”Gjithmonë kujtojeni veten se jeni duke humbur peshë.
🔸 Nuk është një shenjë paralajmëruese pranë pellg: 🚫 🎣
🔸 Mcdonald's ndalon managers menaxherët e saj të takohen me staf më të ri.

🚫Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🚫Tabela

🚫Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-21 17:40:38 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🚫 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-24, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🚫Informata Themelore

Emoji: 🚫
Emer i shkurter: ndalohet
Emri i Apple: Prohibited
Codepoint: U+1F6AB Kopje
Kod i shkurter: :no_entry_sign: Kopje
dhjetor: ALT+128683
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ⚠️ paralajmërim
Keywords: hyrje | jo | ndalohet | nuk

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🚫Kombinim dhe Zhargon

🚫Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Hindisht🚫 निषिद्ध
Anglisht🚫 prohibited
Arabe🚫 ممنوع
Persiane🚫 ممنوع
Greqisht🚫 απαγορεύεται
Polonisht🚫 zakaz
Gjermanisht🚫 Verboten
Indoneziane🚫 dilarang
Kineze Tradicionale🚫 禁止通行
Kineze e thjeshtuar🚫 禁止