emoji 🚮 litter in bin sign svg png

🚮” kuptimi: shenja e koshit të mbeturinave Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🚮 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🚮Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🚮Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🚮Kërkesat minimale të ekranit

🚮Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një buton gri me një person që hedh plehra në koshin e plehrave. Shtë një shenjë e nxjerrjes së plehrave. Në platforma të ndryshme, ngjyrat e butonit janë të ndryshme, por personazhet që hedhin mbeturinat janë të njëjtat. Ky emoji zakonisht i referohet plehrave, koshave të plehrave, hedhjes / bosh / hedhjes së plehrave. Emoji të ngjashëm : 🤢 ♻️ 🗑️

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🚮 është shenja e koshit të mbeturinave, lidhet me kosh, mbeturinë, shenja e koshit të mbeturinave, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "🚻 Simbol Publik".

Wikipedia: 🚮 Mbeturinat
Energjite përbëhen nga produkte të mbetjeve që janë hedhur në mënyrë të gabuar, pa pëlqim, në një vend të papërshtatshëm. Më tutje mbeturinat mund të jenë zakonisht mbetje ose hedhurina të bëra nga njeriu, si kanaçe alumin, kuti kartoni ose shishe plastike të hedhura në tokë, ose të lëna atje në mënyrë të pacaktuar ose për njerëzit e tjerë që t’i hedhin në kundërshtim me disponimin ose pëlqimin e tyre. Sende të mëdha dhe të rrezikshme të mbeturinave, si goma, pajisje elektrike, elektronikë, bateri dhe kontejnerë të mëdhenj industrialë hidhen ndonjëherë në vende të izoluara, siç janë pyjet ose parqet kombëtare dhe tokat e tjera publike. Ndotja përmes mbeturinave është një ndikim njerëzor në mjedis dhe mbetet një problem serioz mjedisor në shumë vende. Mbeturina mund të ekzistojë në mjedis për periudha të gjata kohore para dekompozimit dhe të transportohet në distanca të mëdha në oqeanet e botës gjë që mund të ndikojë në cilësinë e jetës. Bishtat e cigareve janë artikulli më i ndotur në botë, me 4,5 trilionë që hidhen çdo vit. Vlerësimet për kohën e kërkuar për prishjen e bishtajave të cigareve ndryshojnë, duke filluar nga pesë vjet në 400 vjet për degradim të plotë. 🔗 Mbeturinat
🌐: مخلفات مختلطة, Vermüllung, Litter, Basuraleza, آشغال‌ریزی, Roska, Abandon de détritus, ポイ捨て, Zwerfafval, Мусор, Отпад, Nedskräpning, Rác.

🚮Shembuj dhe Përdorim

🔸 Netizens qeshi me veten e tyre gjatë epidemisë: "Tani të shkojnë jashtë për të marrë nga plehra 🚮 është bërë gjë e mi të preferuar, unë mund të shkoj jashtë dhe le të shkojnë e erës 😄!"
🔸 Do të nxirrja plehra madje 🚮 , vetëm për të shmangur atë që nuk doja të bëja.

🚮Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🚮Tabela

🚮Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🚮Informata Themelore

Emoji: 🚮
Emer i shkurter: shenja e koshit të mbeturinave
Emri i Apple: Put Litter in Its Place Symbol
Codepoint: U+1F6AE Kopje
Kod i shkurter: :put_litter_in_its_place: Kopje
dhjetor: ALT+128686
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: 🚻 Simbol Publik
Keywords: kosh | mbeturinë | shenja e koshit të mbeturinave

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🚮Tema Relative

🚮Kombinim dhe Zhargon