emoji 🚶 person walking svg png

🚶” kuptimi: këmbësor Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🚶 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🚶Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🚶Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🚶Kërkesat minimale të ekranit

🚶Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një person në këmbë, dhe ngjyrat e rrobave të shfaqura në secilën platformë janë të ndryshme, dhe shfaqja në platformën EmojiDex është një shenjë ecjeje. Në përgjithësi do të thotë të ecësh, por mund të nënkuptojë gjithashtu të ecësh, të kalosh rrugën, të ecësh, të udhëtosh, vetëm dhe të ecësh.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🚶 është këmbësor, lidhet me ec, ecje, ekskursion, këmbësor, shëtitje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🏃 Aktiviteti".

🚶 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🚶 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🚶Shembuj dhe Përdorim

🔸 🚶 Na vjen keq, unë jam i kalimit të rrugës dhe unë do t'ju thërrasë përsëri më vonë 📞.
🔸 Pas shëtitje darkës, jetojnë të nëntëdhjetë e nëntë 🚶.

🚶Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🚶Tabela

🚶Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🚶Informata Themelore

Emoji: 🚶
Emer i shkurter: këmbësor
Emri i Apple: Man Pedestrian
Codepoint: U+1F6B6 Kopje
Kod i shkurter: :walking: Kopje
dhjetor: ALT+128694
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🏃 Aktiviteti
Keywords: ec | ecje | ekskursion | këmbësor | shëtitje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🚶Kombinim dhe Zhargon

🚶Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Persiane🚶 عابر پیاده
Hollandeze🚶 voetganger
Kineze e thjeshtuar🚶 行人
Arabe🚶 شخص يسير
Hebraike🚶 איש הולך
Japonisht🚶 歩く人
Sllovake🚶 chodiaci človek
Kineze Tradicionale🚶 行人
Tajlandez🚶 คนเดิน
Çekisht🚶 kráčející osoba