emoji 🚶‍♂️ man walking svg png

🚶‍♂️” kuptimi: burrë që ecën Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🚶‍♂️ Kopje

  • 10.0+

    iOS 🚶‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 🚶‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🚶‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

🚶‍♂️Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një njeri në këmbë. Veshjet e saj ndryshojnë sipas platformave të ndryshme. Platforma EmojiDex shfaq një shenjë në këmbë.
Ky emoji në përgjithësi do të thotë të ecësh, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë kalimin e rrugës, udhëtimin ose ecjen vetëm. Dy variante të tjera të këtij emoji: 🚶 (person në këmbë) 🚶‍♀️ (grua në këmbë)

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🚶‍♂️ (burrë që ecën) = 🚶 (këmbësor) + ♂️ (shenja mashkull)
🚶‍♂️ (stil emoji) = 🚶‍♂ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 🚶‍♂️ është burrë që ecën, lidhet me burrë, burrë që ecën, ecje, ngjitje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "🏃 njeri-aktiviteti".

🚶‍♂️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🚶 (këmbësor), ♂️ (shenja mashkull). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🚶‍♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🚶♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🚶‍♂️Shembuj dhe Përdorim

🔸 🚶‍♂ Më falni, po kaloj rrugën dhe do t'ju telefonoj më vonë 📞 .
🔸 Ecni nëpër Times Square - jeni të bombarduar me reklama 🚶‍♂ . 🚶‍♂️


🔸 🚶‍♂️ = 🚶 + ♂️

🚶‍♂️Informata Themelore

Emoji: 🚶‍♂️
Emer i shkurter: burrë që ecën
Emri i Apple: Man Pedestrian
Codepoint: U+1F6B6 200D 2642 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+128694 ALT+8205 ALT+9794 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 🏃 njeri-aktiviteti
Keywords: burrë | burrë që ecën | ecje | ngjitje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🚶‍♂️Kombinim dhe Zhargon

🚶‍♂️Më shumë gjuhë