emoji 🚻 restroom svg png

🚻” kuptimi: banja Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🚻 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🚻Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🚻Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🚻Kërkesat minimale të ekranit

🚻Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një shenjë e një banjo. Shtë një ikonë e përbërë nga një burrë dhe një grua. Ngjyra e sfondit është përgjithësisht blu. Në përgjithësi i referohet tualetit në një vend publik. It dhe 🚾 (shkurtesa e tualetit në anglisht) mund të përdoren për të treguar tualetin. Nëse ju nënndahem gjininë, ju gjithashtu mund t'i referohet 🚹 (WC mashkull) Dhe 🚺 (WC grave).

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🚻 është banja, lidhet me banjë, tualet, wc, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "🚻 Simbol Publik".

🚻Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur të dalim nga autostrada, do të shohim këto shenja në hyrje të zonës së shërbimit: 🚻☕️⛽️♿️🅿️
🔸 Unë do të marrë një linjë të gjatë për banjo 🚻

🚻Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🚻Tabela

🚻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🚻Informata Themelore

Emoji: 🚻
Emer i shkurter: banja
Emri i Apple: Restroom
Codepoint: U+1F6BB Kopje
Kod i shkurter: :restroom: Kopje
dhjetor: ALT+128699
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: 🚻 Simbol Publik
Keywords: banja | banjë | tualet | wc

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🚻Tema Relative

🚻Kombinim dhe Zhargon

🚻Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Japonisht🚻 トイレ
Koreane🚻 화장실
Portugeze, Ndërkombëtare🚻 banheiro
Kineze e thjeshtuar🚻 卫生间
Anglisht🚻 restroom
Spanjisht🚻 señal de aseos
Tajlandez🚻 ห้องน้ำ
Frengjisht🚻 panneau Toilettes
Vietnameze🚻 nhà vệ sinh
Turqisht🚻 tuvalet