emoji 🛌 person in bed svg png

🛌” kuptimi: njeri në krevat Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🛌 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🛌Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🛌Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🛌Kërkesat minimale të ekranit

🛌Kuptimi dhe Përshkrimi

Një person i shtrirë në një shtrat me jastëk dhe i mbuluar me një duvet. 🛌 mund të përdoret për të treguar pushimin, gjumin, dhomën e gjumit ose hotelin, motelin etj.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🛌 është njeri në krevat, lidhet me fle, gjumë, hotel, njeri në krevat, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "🛌 njeri-pushimi".

🛌 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🛌 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🛌Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë dua të të marrë një sy gjumë në divan, ju lutem nuk e shqetësojnë 🛋 💤.
🔸 Pushoni në shtrat dhe flini shumë. 🛌

🛌Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🛌Tabela

🛌Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🛌Informata Themelore

Emoji: 🛌
Emer i shkurter: njeri në krevat
Emri i Apple: Person Sleeping
Codepoint: U+1F6CC Kopje
dhjetor: ALT+128716
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 🛌 njeri-pushimi
Keywords: fle | gjumë | hotel | njeri në krevat

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🛌Kombinim dhe Zhargon

🛌Më shumë gjuhë