emoji 🤌 pinched fingers svg png

🤌” kuptimi: gishta të mbledhur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤌 Kopje

  • 14.2+

    iOS 🤌Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 🤌Kërkesat minimale të ekranit

🤌Kuptimi dhe Përshkrimi

"Kjo është një dorë e djathtë me pëllëmbën lart. Të pesë majat e gishtërinjve janë shtrënguar fort dhe qëndrojnë në këmbë. Isshtë një gjest i përdorur shpesh nga italianët kur ata flasin ose bëjnë telefonata calls . 📲shtë përdorur gjithashtu për të nënkuptuar "çfarë dreqin po flet 😠" ose "çfarë doni të bëni 🤔" kur dikush është e zhurmshme. Kështu që njerëzit nga vendet e tjera do të përdorni këtë gjest për të bërë një imitim comically e italianëve
Në kulturën izraelite 🇮🇱 , ky gjest shpreh rehati dhe inkurajim, që do të thotë " lehtësohu ", "ki durim" dhe "vazhdo dhe mbaje më tej".
Generation anëtar vajzë grupit të Koresë së Jugut 🇰🇷 Girls 'Yuri përdorur këtë gjest për të shprehur dumplings në një estradë 🥟.
🇨🇳 alsoshtë gjithashtu e njohur në Kinë të përdorësh këtë gjest kur i kërkon dikujt para money .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤌 është gishta të mbledhur, lidhet me gishta, gishta të mbledhur, gjest me dorë, hetim, mbledhur, sarkastik, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👌 dore-gishta-anshëm".

🤌 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤌 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤌Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur i lë të kuptohet babit se shpenzimet e jetesës nuk janë të mjaftueshme: Babi, ti je më i miri 😳
🔸 Kur shoku juaj ju cicërroi mesazhe me zë, por nuk e kuptuat: Për çfarë po flisni ? 🤌

🤌Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤌Tabela

🤌Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤌Informata Themelore

Emoji: 🤌
Emer i shkurter: gishta të mbledhur
Codepoint: U+1F90C Kopje
dhjetor: ALT+129292
Versioni i unikodeve: 13.0 (2020-03-10) I ri
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👌 dore-gishta-anshëm
Keywords: gishta | gishta të mbledhur | gjest me dorë | hetim | mbledhur | sarkastik

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤌Tema Relative

🤌Kombinim dhe Zhargon

🤌Më shumë gjuhë