emoji 🤌🏼 pinched fingers: medium-light skin tone svg png

🤌🏼” kuptimi: gishta të mbledhur: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤌🏼 Kopje

  • 14.2+

    iOS 🤌🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 🤌🏼Kërkesat minimale të ekranit

🤌🏼Kuptimi dhe Përshkrimi

"Kjo është një dorë e djathtë me pëllëmbën lart. Të pesë majat e gishtërinjve janë shtrënguar fort dhe qëndrojnë në këmbë. Isshtë një gjest i përdorur shpesh nga italianët kur ata flasin ose bëjnë telefonata calls . 📲shtë përdorur gjithashtu për të nënkuptuar "çfarë dreqin po flet 😠" ose "çfarë doni të bëni 🤔" kur dikush është e zhurmshme. Kështu që njerëzit nga vendet e tjera do të përdorni këtë gjest për të bërë një imitim comically e italianëve
Në kulturën izraelite 🇮🇱 , ky gjest shpreh rehati dhe inkurajim, që do të thotë " lehtësohu ", "ki durim" dhe "vazhdo dhe mbaje më tej".
Generation anëtar vajzë grupit të Koresë së Jugut 🇰🇷 Girls 'Yuri përdorur këtë gjest për të shprehur dumplings në një estradë 🥟.
🇨🇳 alsoshtë gjithashtu e njohur në Kinë të përdorësh këtë gjest kur i kërkon dikujt para money .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🤌🏼 (gishta të mbledhur: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🤌 (gishta të mbledhur) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🤌🏼 është gishta të mbledhur: nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me gishta, gishta të mbledhur, gjest me dorë, hetim, mbledhur, nuancë lëkure gjysmë e çelët, sarkastik, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👌 Gjest me Dorë".

🤌🏼 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🤌 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏼 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤌 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤌🏼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur i lë të kuptohet babit se shpenzimet e jetesës nuk janë të mjaftueshme: Babi, ti je më i miri 😳
🔸 Kur shoku juaj ju cicërroi mesazhe me zë, por nuk e kuptuat: Për çfarë po flisni ? 🤌🏼


🔸 🤌🏼 = 🤌 + 🏼

🤌🏼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤌🏼Tabela

🤌🏼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤌🏼Informata Themelore

Emoji: 🤌🏼
Emer i shkurter: gishta të mbledhur: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F90C 1F3FC Kopje
dhjetor: ALT+129292 ALT+127996
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👌 Gjest me Dorë
Keywords: gishta | gishta të mbledhur | gjest me dorë | hetim | mbledhur | nuancë lëkure gjysmë e çelët | sarkastik

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤌🏼Tema Relative

🤌🏼Kombinim dhe Zhargon