emoji 🤎 brown heart svg png

🤎” kuptimi: zemër në ngjyrë kafe Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤎 Kopje

  • 13.2+

    iOS 🤎Kërkesat minimale të ekranit

  • 10.0+

    Android 🤎Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤎Kërkesat minimale të ekranit

🤎Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një zemër kafe, përdoret për të shprehur më shumë dashuri të qetë, ngjashmëri, romancë dhe emocione të tjera. Ajo përfaqëson çokollatë kafe në formë zemre and , dhe gjithashtu mund të përfaqësojë lëkurë kafe 🏽 omet Ndonjëherë përdoret së bashku me emoji të tjera dashurie dhe përdoret si një vijë ndarëse në artikuj ose blogje. ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜 🖤

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤎 është zemër në ngjyrë kafe, lidhet me ngjyrë kafe, zemër, zemër në ngjyrë kafe, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

🤎Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur doni të dhuroni një kuti me çokollata në formë zemre 🍫 , " Merrni me mend se çfarë ju bleva ..."
🔸 Lëkurat prej bronzi dhe gruri po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara. Ju dhe miqtë tuaj gjithashtu shkuat në plazh për një banjë dielli. Një selfies pak të bukura në diell, i shoqëruar nga të fundit emoji 🌞 🤎.

🤎Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤎Tabela

🤎Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤎Informata Themelore

Emoji: 🤎
Emer i shkurter: zemër në ngjyrë kafe
Codepoint: U+1F90E Kopje
dhjetor: ALT+129294
Versioni i unikodeve: 12.0 (2019-03-05) I ri
Versioni Emoji: 12.0 (2019-03-05) I ri
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: ngjyrë kafe | zemër | zemër në ngjyrë kafe

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤎Kombinim dhe Zhargon

🤎Më shumë gjuhë