emoji 🤐 zipper-mouth face svg png

🤐” kuptimi: fytyrë me gojën e kyçur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤐 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🤐Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🤐Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤐Kërkesat minimale të ekranit

🤐Kuptimi dhe Përshkrimi

Sytë janë të vegjël dhe të rrumbullakët, dhe goja vuloset nga një zinxhir. Emoji në përgjithësi do të thotë që ju do të mbani një sekret. Ndonjëherë përdoret edhe kur i kërkoni dikujt të heshtë. Emoji të ngjashëm : 😠 ㊙️

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤐 është fytyrë me gojën e kyçur, lidhet me fytyrë, fytyrë me gojën e kyçur, gojë, kyç, zinxhir, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "🤐 Fytyrë Neutrale dhe Skeptike".

🤐Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sekreti që thuhet nuk është më sekret. Prandaj thjesht mbyll gojën shut .
🔸 Këtë që nuk më lejohej ta lexoja. 🤐 konfidenciale.

🤐Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤐Tabela

🤐Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-21 18:04:51 UTC
🤐dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🤐Informata Themelore

Emoji: 🤐
Emer i shkurter: fytyrë me gojën e kyçur
Emri i Apple: Face With a Zipper Mouth
Codepoint: U+1F910 Kopje
dhjetor: ALT+129296
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 🤐 Fytyrë Neutrale dhe Skeptike
Keywords: fytyrë | fytyrë me gojën e kyçur | gojë | kyç | zinxhir

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤐Tema Relative

🤐Kombinim dhe Zhargon