emoji 🤑 money-mouth face svg png

🤑” kuptimi: fytyrë me gjuhë si para Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤑 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🤑Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🤑Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤑Kërkesat minimale të ekranit

🤑Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është emoji i pasurimit . Një buzëqeshje shumë e lumtur, një gjuhë jeshile, shenja e dollarit në gjuhë dhe sy. Zakonisht përdoret për të shprehur dashurinë për para ose ndjenjën e pasurisë ose mundësinë për të fituar para. Emoji të ngjashëm : 😝 💰 💸 💵

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤑 është fytyrë me gjuhë si para, lidhet me fytyrë, fytyrë me gjuhë si para, gojë, para, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😛 të përballet me-gjuhë".

🤑Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sapo isha i ri dhe pa kuptim, kam kërkuar dashurinë e ëmbël, por tani unë e kuptoj vështirësitë e jetës, unë vetëm dua të të marrë brenda natës të pasur 🤑.
🔸 Ajo ka grumbulluar veten një burrë të pasur 🤑.

🤑Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤑Tabela

🤑Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-05
Koha e azhurnimit: 2023-03-13 18:01:51 UTC
🤑dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-12 Dhe 2021-01, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🤑Informata Themelore

Emoji: 🤑
Emer i shkurter: fytyrë me gjuhë si para
Emri i Apple: Money-Mouth Face
Codepoint: U+1F911 Kopje
dhjetor: ALT+129297
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😛 të përballet me-gjuhë
Keywords: fytyrë | fytyrë me gjuhë si para | gojë | para

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤑Tema Relative

🤑Kombinim dhe Zhargon