emoji 🤔 thinking face svg png

🤔” kuptimi: fytyrë që mendohet Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤔 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🤔Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 🤔Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤔Kërkesat minimale të ekranit

🤔Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë që mendon, me gishtin tregues dhe gishtin e madh në mjekër, duke treguar se po mendon. Do të thotë të përqendrohesh, të mendosh, të mendosh ose të marrësh në pyetje. Në përgjithësi është përdorur për të kuptuar si "vazhdo, po dëgjoj", "ajo që thatë duket se ka kuptim", "është e drejtë?" Emoji të ngjashëm : 👂 ,.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤔 është fytyrë që mendohet, lidhet me duke u menduar, fytyrë, fytyrë që mendohet, mendim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤔 fytyrë të dorës së".

Wikipedia: 🤔 Mendimi
Mendimi është veprimtaria trunore aktivitet trunore i njeriut që merret me përpunimin e lajmit nëpërmjet përfytyrimit, kujtesës dhe kuptimit për të vendosur, ndërmarrë apo zgjedhur një veprim sipas qëllimit, përfundimit, planeve dhe dëshirës; aftësia e ecurisë së të menduarit ose arsyetuarit dhe njohjes, një besim apo gjykim vetjak që nuk është i bazuar në dëshmi apo siguri.Shpesh mendohet se mendimi është aktiviteti lodheshem për trunin e njeriut disa mendojnë se nuk duhet edhe shumë të mendohet se me këtë mund të kalojmë në situata të padëshiruara psiqike. 🔗 Mendimi
🌐: تفكير, Düşüncə, Мислене, চিন্তা, Misao, Myšlení, Tænkning, Denken, Σκέψη, Thought, Pensamiento, Mõtlemine, اندیشه, Ajattelu, Pensée, חשיבה, विचार, Misao, Pikiran, Pensiero, 思考, აზროვნება, Ойлау, 생각, Mąstymas, Domāšana, Pemikiran, အတွေး, Denken, Tanke, Myślenie, Pensamento, Gândire, Мышление (психология), Myšlienka, Misel, Мисао, Tänkande, ความคิด, Düşünce, Мислення, Tư duy, 思想.

🤔Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nëse shoku juaj dëshiron të caktojë një takim me ju, por ju ende keni shumë punë në krah. Për të treguar hezitim tuaj, ju mund të thoni, "Unë nuk jam i sigurt si puna nuk ka mbaruar ende, më lejoni të mendoni rreth saj 🤔."
🔸 Nëse miqtë tuaj thonë që ju dukeni si një person tjetër, por nuk mendoni kështu, atëherë mund të thoni, "Hmmmm, me të vërtetë? 🤔 "
🔸 Megjithëse parashikimi i motit thotë 🈚 🌧️ , mother nëna juaj përsëri ju kujton të sillni një çadër 🌂 sepse ka re të errëta në qiell. Nëse mendoni se ajo kishte të drejtë, mund të thoni: "Epo! 🤔 , gjithashtu mendoj se ka të ngjarë të bjerë shi!"

🤔Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤔Tabela

🤔Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 18:03:52 UTC
🤔dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2020-06, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🤔Informata Themelore

Emoji: 🤔
Emer i shkurter: fytyrë që mendohet
Emri i Apple: Thinking Face
Codepoint: U+1F914 Kopje
dhjetor: ALT+129300
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤔 fytyrë të dorës së
Keywords: duke u menduar | fytyrë | fytyrë që mendohet | mendim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤔Tema Relative

🤔Kombinim dhe Zhargon

🤔Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Letonisht🤔 domīga seja
Lituaniane🤔 mąstantis veidas
Koreane🤔 생각하는 얼굴
Sllovene🤔 razmišljujoči obraz
Kineze e thjeshtuar🤔 想一想
Norvegjeze Bokmål🤔 tenkefjes
Hebraike🤔 פרצוף חושב
Gjeorgjisht🤔 ჩაფიქრებული სახე
Frengjisht🤔 visage en pleine réflexion
Vietnameze🤔 mặt suy nghĩ