emoji 🤕 face with head-bandage svg png

🤕” kuptimi: fytyrë me fashë në kokë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤕 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🤕Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🤕Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤕Kërkesat minimale të ekranit

🤕Kuptimi dhe Përshkrimi

Qoshet e gojës lëviznin poshtë, dhe garza e saj mbështjellë rreth ballit, duke zbuluar një shprehje të plagosur. Në përgjithësi përdoret për të treguar lëndime ose aksidente, ose mund të përdoret gjithashtu për të shprehur trishtim ose pafajësi. Emojis ngjashme: 🤒, 😷, 🏥, 👩

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤕 është fytyrë me fashë në kokë, lidhet me fashë, fytyrë, fytyrë me fashë në kokë, lëndim, lëndoj, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤧 ballë sëmurë".

🤕Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nëse lojtari që ju pëlqen është i dëmtuar dhe nuk mund të dalë në fushë, ju mund të shprehni pikëllimin tuaj dhe dhimbjen e lojtarit në këtë mënyrë: Kjo është një histori e trishtuar për Messin dhe mua. 🤕
🔸 Theshtë koha për të marrë një foto të diplomimit së shpejti, por ju aksidentalisht i thyeni këmbët, atëherë mund të postoni një moment si më poshtë: Foto e bukur e diplomimit 🎓 është e pashpresë 🤕 ... ndoshta shkolla është ngurruese që unë po e lë.
🔸 Djali me të cilin keni pasur një shtrydhje prej një viti papritmas deklaroi se ai ka një të dashur, ju mund të thoni, "të lutem më jep një këngë ... " e vërteta dhemb hurt ".

🤕Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤕Tabela

🤕Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-29 18:03:35 UTC
🤕dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2021-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🤕Informata Themelore

Emoji: 🤕
Emer i shkurter: fytyrë me fashë në kokë
Emri i Apple: Face With Head-Bandage
Codepoint: U+1F915 Kopje
dhjetor: ALT+129301
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤧 ballë sëmurë
Keywords: fashë | fytyrë | fytyrë me fashë në kokë | lëndim | lëndoj

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤕Kombinim dhe Zhargon