emoji 🤖 robot svg png

🤖” kuptimi: fytyrë roboti Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤖 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🤖Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 🤖Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤖Kërkesat minimale të ekranit

🤖Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është kreu i një robot me një kokë metalike, sytë e rrumbullakët 👁, një hundë trekëndësh 👃, dhe një gojë drejtkëndëshe 👄. Shumica e platformave gjithashtu kanë tentakula dhe disa butona 🔘 në kokë. Në përgjithësi do të thotë robot, por mund të nënkuptojë gjithashtu inteligjencë, elektronikë, program ose trillim shkencor. Emoji të ngjashëm : 👽 👾 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤖 është fytyrë roboti, lidhet me fytyrë, fytyrë roboti, përbindësh, robot, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💩 Fytyrë e Maskuar".

Wikipedia: 🤖 Roboti
l/Roboti është nje pajisje elektro-mekanike që zëvendeson njeriun në kryerjen e punëve të ndryshme. Këto punë roboti i kryen vetvetiu ose i udhëzuar drejtperdrejt nga njeriu. Robotët mund të jenë të lëvizshëm ose të mbërthyer në një vend. Sot ata përdoren kryesisht për kryerjen e punëve që janë shumë të rrezikshme (p.sh. në pastrimin e mbetjeve atomike), të rënda ose të vështira për t´u kryer nga njeriu. Robotët kryejnë edhe punë që kërkojne përpikmeri të madhe (p.sh. në prodhimin e çipave, automobilave etj.) Emri robot (çek. robota - punë-tor) u skalit nga çeku Karel Čapek në fillim të qindvjeçarit 20. Fjala me prejardhje sllave robota do të thotë "punë". Figura:Robot intelegjent.jpg 🔗 Roboti
🌐: روبوت, Robot, Робот, রোবট, Robot, Robot, Robot, Roboter, Ρομπότ, Robot, Robot, Robot, ربات, Robotti, Robot, רובוט, रोबोट, Robot, Robot, Robot, Robot, ロボット, რობოტი, Робот, 로봇, Robotas, Robots, Robot, စက်ရုပ်, Robot, Robot, Robot, Robô, Robot, Робот, Robot, Robot, Робот, Robot, หุ่นยนต์, Robot, Робот, Robot, 机器人.

🤖Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur shqetësoheni se teknologjia e inteligjencës artificiale do të zëvendësojë njerëzit në të ardhmen, mund të thoni: "Ashtu si 'Terminator', a do të na shkatërrojë Skynet AI? 🤖 "
🔸 Kur të mendoni për Transformuesit tuaj të preferuar kur ishit fëmijë, do të thoni padashur, "Autobot, Transformo! 🤖 !"

🤖Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤖Tabela

🤖Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-29 18:04:13 UTC
🤖dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-08, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🤖Informata Themelore

Emoji: 🤖
Emer i shkurter: fytyrë roboti
Emri i Apple: Robot Face
Codepoint: U+1F916 Kopje
dhjetor: ALT+129302
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💩 Fytyrë e Maskuar
Keywords: fytyrë | fytyrë roboti | përbindësh | robot

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤖Tema Relative

🤖Kombinim dhe Zhargon

🤖Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Koreane🤖 로봇 얼굴
Burmanisht🤖 စက်ရုပ် မျက်နှာ
Polonisht🤖 głowa robota
Anglisht🤖 robot
Indoneziane🤖 robot
Ukrahinase🤖 робот
Bengalisht🤖 রোবোট
Turqisht🤖 robot
Hindisht🤖 रोबोट चेहरा
Tajlandez🤖 หุ่นยนต์