emoji 🤘 sign of the horns svg png

🤘” kuptimi: shenja e brirëve Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤘 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🤘Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🤘Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤘Kërkesat minimale të ekranit

🤘Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një dorë e djathtë e ngritur me pëllëmbën e kthyer përpara. Me përjashtim të gishtit tregues ☝️ dhe gishtit të vogël të drejtuar, të gjithë gishtat e tjerë janë mbështjellë. Ky është gjest i ritualit metalik të lëkundësit, i shpikur nga ish-vokalisti i Black Sabbath Ronnie James Dio. Gjesti ritual metalik nënkupton formën e dhisë ause - sepse dhia e zezë është një simbol i djallit, një gjest i tillë është i përshtatshëm për kompleksin pagan të metalit, dhe ky është rituali metalik. Kur interpretojnë në një bandë rock, adhuruesit do ta bëjnë këtë gjest për t'i dhënë haraç rock- ut . Në shumë vende mesdhetare dhe të Amerikës Latine, kur ky gjest i drejtohet dikujt dhe kthehet prapa-prapa, kjo do të thotë se ai ose ajo është me kurriz. Emoji të ngjashme: 🤙 🤞 🤟 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤘 është shenja e brirëve, lidhet me dorë, gisht, rok, shenja e brirëve, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👌 dore-gishta-anshëm".

🤘 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤘 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤘Shembuj dhe Përdorim

🔸 Jeta shkon përtej rock and roll 🤘 5⃣

🤘Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤘Tabela

🤘Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-21 18:03:51 UTC
🤘dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2021, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🤘Informata Themelore

Emoji: 🤘
Emer i shkurter: shenja e brirëve
Emri i Apple: Sign of the Horns
Codepoint: U+1F918 Kopje
dhjetor: ALT+129304
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👌 dore-gishta-anshëm
Keywords: dorë | gisht | rok | shenja e brirëve

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤘Kombinim dhe Zhargon

🤘Më shumë gjuhë