emoji 🤛 left-facing fist svg png

🤛” kuptimi: grusht i majtë në anën e përparme Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤛 Kopje

  • 10.2+

    iOS 🤛Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🤛Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤛Kërkesat minimale të ekranit

🤛Kuptimi dhe Përshkrimi

Një grusht drejt të majtës. Zakonisht përdoret për të shprehur përshëndetje midis miqve të mirë dhe është gjithashtu një mënyrë për të shprehur pëlqimin. Ajo shpesh formon një "grusht" veprim me 🤜, e cila përfaqëson një miratim të fortë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤛 është grusht i majtë në anën e përparme, lidhet me grusht, grusht i majtë në anën e përparme, i majtë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👍 Dorë e Grushtuar".

🤛 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤛 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤛Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur ju dhe shokët tuaj të skuadrës jeni të zemëruar për ndeshjen tjetër, ju mund ta thoni këtë, "Eja, vëlla! Ne mund të arrijmë gjithçka anything 🤛 !"
🔸 Nuk ka nevojë për të shpjeguar në mes të vëllezërve 🤜 🤛.

🤛Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤛Tabela

🤛Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤛Informata Themelore

Emoji: 🤛
Emer i shkurter: grusht i majtë në anën e përparme
Emri i Apple: Left-Facing Fist
Codepoint: U+1F91B Kopje
dhjetor: ALT+129307
Versioni i unikodeve: 9.0 (2016-06-03)
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👍 Dorë e Grushtuar
Keywords: grusht | grusht i majtë në anën e përparme | i majtë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤛Tema Relative

🤛Kombinim dhe Zhargon

🤛Më shumë gjuhë