emoji 🤟 love-you gesture svg png

🤟” kuptimi: gjesti "të dua" Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤟 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤟Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤟Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤟Kërkesat minimale të ekranit

🤟Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një dorë e djathtë e ngritur me pëllëmbët e saj përpara. Gishti i vogël, gishtin tregues ☝️ dhe thumb 👍 mbajtur drejt, dhe gishtat e tjerë roll up, do të thotë "I love you" 💗. Për shkak se gishti i madh i madh paraqet shkronjën "Unë", gishti tregues dhe gishti i madh zgjaten 👆 paraqesin shkronjën "L" së bashku, dhe gishti i madh dhe gishti i madh i zgjatur 🤙 përfaqësojnë shkronjën "Y", së bashku është "Të dua". Kini kujdes të mos ngatërroheni me dorën shkëmbore .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤟 është gjesti "të dua", lidhet me "Të dua", dorë, gjesti "të dua", mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👌 dore-gishta-anshëm".

🤟 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤟 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤟Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shpresoj se bota është e mbushur me paqe dhe dashuri 🤟

🤟Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤟Tabela

🤟Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-10 - 2023-05-28
Koha e azhurnimit: 2023-06-05 18:07:33 UTC
🤟dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🤟Informata Themelore

Emoji: 🤟
Emer i shkurter: gjesti "të dua"
Emri i Apple: Love-You Gesture
Codepoint: U+1F91F Kopje
dhjetor: ALT+129311
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👌 dore-gishta-anshëm
Keywords: "Të dua" | dorë | gjesti "të dua"

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤟Kombinim dhe Zhargon