emoji 🤟🏽 love-you gesture: medium skin tone svg png

🤟🏽” kuptimi: gjesti "të dua": nuancë lëkure zeshkane Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤟🏽 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤟🏽Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤟🏽Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤟🏽Kërkesat minimale të ekranit

🤟🏽Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një dorë e djathtë e ngritur me pëllëmbët e saj përpara. Gishti i vogël, gishtin tregues ☝️ dhe thumb 👍 mbajtur drejt, dhe gishtat e tjerë roll up, do të thotë "I love you" 💗. Për shkak se gishti i madh i madh paraqet shkronjën "Unë", gishti tregues dhe gishti i madh zgjaten 👆 paraqesin shkronjën "L" së bashku, dhe gishti i madh dhe gishti i madh i zgjatur 🤙 përfaqësojnë shkronjën "Y", së bashku është "Të dua". Kini kujdes të mos ngatërroheni me dorën shkëmbore .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🤟🏽 (gjesti "të dua": nuancë lëkure zeshkane) = 🤟 (gjesti "të dua") + 🏽 (nuancë lëkure zeshkane)


Kuptimi i simbolit emoji 🤟🏽 është gjesti "të dua": nuancë lëkure zeshkane, lidhet me "Të dua", dorë, gjesti "të dua", nuancë lëkure zeshkane, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👌 Gjest me Dorë".

🤟🏽 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🤟 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏽 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤟 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤟🏽Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shpresoj se bota është e mbushur me paqe dhe dashuri 🤟🏽


🔸 🤟🏽 = 🤟 + 🏽

🤟🏽Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤟🏽Tabela

🤟🏽Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤟🏽Informata Themelore

Emoji: 🤟🏽
Emer i shkurter: gjesti "të dua": nuancë lëkure zeshkane
Codepoint: U+1F91F 1F3FD Kopje
dhjetor: ALT+129311 ALT+127997
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👌 Gjest me Dorë
Keywords: "Të dua" | dorë | gjesti "të dua" | nuancë lëkure zeshkane

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤟🏽Tema Relative

🤟🏽Kombinim dhe Zhargon