emoji 🤦 person facepalming svg png

🤦” kuptimi: fytyrë me pëllëmbë në ballë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤦 Kopje

  • 10.2+

    iOS 🤦Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🤦Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤦Kërkesat minimale të ekranit

🤦Kuptimi dhe Përshkrimi

Një person 🤚 mbuloi fytyrën me duar, sytë mbyllur dhe cepat e gojës u varën, duke lënë gjysmën e fytyrës duke treguar pafuqi. Pavarësisht nga gjinia, zakonisht i referohet personit që e bën këtë gjest. Do të thotë të ndihesh pa fjalë ose i pafuqishëm për diçka; do të thotë gjithashtu siklet dhe turp për atë që ka ndodhur. Për versionin mashkullor, ju lutem shikoni 🤦♂️, dhe për versionin femër, shih 🤦♀️. Emoji të ngjashëm : 😅 😳 😱 🙈

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤦 është fytyrë me pëllëmbë në ballë, lidhet me fytyrë, fytyrë me pëllëmbë në ballë, mosbesim, nervozizëm, pëllëmbë në ballë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🙋 Gjest".

🤦 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤦 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤦Shembuj dhe Përdorim

🔸 Oh, ne kemi për punën jashtë orarit të punës në fundjavë përsëri 🤦.

🤦Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤦Tabela

🤦Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-29 18:09:37 UTC
🤦dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2020 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🤦Informata Themelore

Emoji: 🤦
Emer i shkurter: fytyrë me pëllëmbë në ballë
Emri i Apple: Man Face Palm
Codepoint: U+1F926 Kopje
dhjetor: ALT+129318
Versioni i unikodeve: 9.0 (2016-06-03)
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🙋 Gjest
Keywords: fytyrë | fytyrë me pëllëmbë në ballë | mosbesim | nervozizëm | pëllëmbë në ballë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤦Tema Relative

🤦Kombinim dhe Zhargon