emoji 🤩 star-struck svg png

🤩” kuptimi: fytyrë e magjepsur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤩 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤩Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤩Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤩Kërkesat minimale të ekranit

🤩Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë të lumtur qeshur gojëhapur, yjet e dy pesë cepa sytë. Në përgjithësi do të thotë admirim, entuziazëm ose pëlqim i fortë; mund të përdoret gjithashtu për të shprehur fytyra të shtangura, të befasuara dhe të ngazëllyera. Ngjashëm me 😍 , por 😍 është më erotik dhe romantik. Emoji të ngjashëm : 🤤 😱 😘 🥰 🤗

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤩 është fytyrë e magjepsur, lidhet me fytyrë e magjepsur, qeshje, sy, yll, zgërdheshje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😍 të përballet me-dashuri".

🤩Shembuj dhe Përdorim

🔸 Presim me padurim performancën e Real Madrid në fushën e brendshme. 🤩
🔸 A ia vlente pritja e parashikuar për një kohë të gjatë? 🤩

🤩Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤩Tabela

🤩Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-22 17:01:31 UTC
🤩dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2020 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🤩Informata Themelore

Emoji: 🤩
Emer i shkurter: fytyrë e magjepsur
Emri i Apple: Face With Starry Eyes
Codepoint: U+1F929 Kopje
dhjetor: ALT+129321
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😍 të përballet me-dashuri
Keywords: fytyrë e magjepsur | qeshje | sy | yll | zgërdheshje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤩Kombinim dhe Zhargon