emoji 🤫 shushing face svg png

🤫” kuptimi: fytyrë që bën "shtttt!" Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤫 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤫Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤫Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤫Kërkesat minimale të ekranit

🤫Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një emoji me gisht tregues në gojë sikur bën një tingull "shush". Në përgjithësi përdoret duke u kërkuar të tjerëve të heshtin ose të mbajnë sekret, ndonjëherë ka edhe një kuptim të poshtër. Emoji të ngjashëm : 🤭 ,.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤫 është fytyrë që bën "shtttt!", lidhet me fytyrë që bën "shtttt!", hesht, pusho, shtttt!, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤔 fytyrë të dorës së".

Wikipedia: 🤫 Heshtja
Heshtja është mungesa e tingullit të dëgjueshëm të ambientit, emetimi i tingujve me një intensitet kaq të ulët saqë ata nuk tërheqin vëmendjen për veten e tyre, ose gjendja e ndalimit të prodhimit të tingujve; Ky kuptim i fundit mund të zgjerohet duke përfshirë edhe ndërprerjen ose mungesën e çdo forme të komunikimit, qoftë përmes fjalës apo ndonjë mjeti tjetër. Ndonjëherë folësit heshtin kur ata hezitojnë të kërkojnë ndonjë fjalë ose ndërpresin veten para se të korrigjojnë veten e tyre. Analiza e ligjërimit tregon se njerëzit përdorin heshtje të shkurtër për të shënuar kufijtë e njësive prosodike ose si shenja reaktive, p.sh. si një shenjë e pakënaqësisë, mosmarrëveshjes, sikletit, dëshirës për të menduar, konfuzionit dhe të tjera. Intervalet relativisht të zgjatura të heshtjes mund të përdoren në rituale të caktuara; në disa disiplina fetare, njerëzit ruajnë heshtjen për periudha relativisht të gjata, apo edhe për pjesën tjetër të jetës së tyre, si një mjet asketik të transformimit shpirtëror. 🔗 Heshtja
🌐: صمت, Ticho, Stille, Silence, Silencio (sonido), Vaikus, سکوت, Silence, שקט, Silenzio, 無音, 무음, Tyla, Stilte, Stillhet, Silêncio, Тишина, Ticho, Tystnad, Sessizlik, Тиша, 沉默.

🤫Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur përpiqeni të mësoni shokët e klasës në klasë, mund të thoni: " 🤫 Kujdes! Dëgjova zhurmën e takave të larta të zonjës Lee 👠 ❗️ " Unë isha i uritur në mes të natës dhe i dërgova një mesazh vëllait tim, "Le të rendit takeout, dhe nuk e le 👩 nënë di 🤫 "Kur ju ndani pak ㊙️ sekretin me miqtë, ju mund të thoni," unë mendoj se si atë djalë, por mos i thoni atij 🤫 "

🤫Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤫Tabela

🤫Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-22 17:01:42 UTC
🤫dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka treguar një rritje në formë U-je.Në vitin 2022-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🤫Informata Themelore

Emoji: 🤫
Emer i shkurter: fytyrë që bën "shtttt!"
Emri i Apple: Shushing Face
Codepoint: U+1F92B Kopje
dhjetor: ALT+129323
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤔 fytyrë të dorës së
Keywords: fytyrë që bën "shtttt!" | hesht | pusho | shtttt!

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤫Tema Relative

🤫Kombinim dhe Zhargon