funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Version

🤭 (1F92D) 🤭kuptim: fytyrë me dorën mbi gojë

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤭 Kopje
  • 11.1+

    iOS 🤭Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤭Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤭Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

🤭 Ky është një emoji me sy të rrumbullakët, duke buzëqeshur me një dorë mbi gojën e tij. Do të thotë të mbulosh gojën, të mos flasësh, të heshtësh. Në internet, njerëzit zakonisht shprehin emocione të rrëmbimit, buzëqeshjes, buzëqeshjes së ndrojtur ose lumturisë. Emoji të ngjashëm : 🤫 😏 🤐 🙊 .


Kuptimi i simbolit emoji 🤭 është fytyrë me dorën mbi gojë, lidhet me fytyrë me dorën mbi gojë, uups!, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤔 fytyrë të dorës së".

🌈Shembuj dhe Përdorim

🔸 Gjatë kursit në internet, mësuesi u kërkoi disa njerëzve t'u përgjigjen pyetjeve. Unë zgjodha për të mbyllur mikrofonin tim 🤭.
🔸 Dërgo një mesazh shokëve në Ditën prill imagjinar, "Hej, mësuesi tha se ju nuk e kanë dorëzuar në detyrat e shtëpisë tuaj, shkoni në zyrë dhe për të gjetur atë 🤭."


🔸 Twitter: 🤭
🔸 Youtube: 🤭
🔸 Instagram: 🤭

📊Tabela / Tabela e Trendit

🤭Tabela

🤭Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤭 (1F92D) Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës | emojiall.com 100 75 50 25 0 2017 2018 2019 2020 2021
Diapazoni i datës: 2016-04-10 - 2021-03-28
Koha e azhurnimit: 2021-04-06 17:04:31 UTC

📰Informata Themelore

Emoji: 🤭
Emer i shkurter: fytyrë me dorën mbi gojë
Emri i Apple: Blushing Face With Hand Over Mouth
Codepoint: U+1F92D
dhjetor: ALT+129325
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤔 fytyrë të dorës së
Keywords: fytyrë me dorën mbi gojë | uups!

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📖Tema Relative

🎨Kombinim dhe Zhargon