emoji 🤮 face vomiting svg png

🤮” kuptimi: fytyrë që vjell Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤮 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤮Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤮Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤮Kërkesat minimale të ekranit

🤮Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një emoji me sy në formë X dhe po vjell. Në përgjithësi do të thotë siklet fizike dhe të përzier dhe të vjella; përdoret gjithashtu për të treguar shqetësime psikologjike pasi keni përjetuar ngjarje të pakëndshme. Ekziston edhe një kërcell në Internet duke thënë: "Kam të vjella, po ti?". Përdoret për të shprehur kundërshtim ekstrem, neveri dhe të përziera ndaj diçkaje, si një fjalim apo një fenomen. Në lidhje me të është 😷 🤢 🏥 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤮 është fytyrë që vjell, lidhet me fytyrë që vjell, sëmurë, vjellje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "🤧 Fytyrë e Sëmurë".

🤮Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur kam ngrënë trurin derri për herë të parë: 🤮
🔸 Provimet e pranimit të kolegjit akoma mund të zëvendësohen ?! I vjellë 🤮. Përbuzja për drejtësinë shoqërore duhet të hetohet!

🤮Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤮Tabela

🤮Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-22 17:01:59 UTC
🤮dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2020 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🤮Informata Themelore

Emoji: 🤮
Emer i shkurter: fytyrë që vjell
Emri i Apple: Vomiting Face
Codepoint: U+1F92E Kopje
dhjetor: ALT+129326
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 🤧 Fytyrë e Sëmurë
Keywords: fytyrë që vjell | sëmurë | vjellje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤮Tema Relative

🤮Kombinim dhe Zhargon