emoji 🤯 exploding head svg png

🤯” kuptimi: kokë që shpërthen Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤯 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤯Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤯Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤯Kërkesat minimale të ekranit

🤯Kuptimi dhe Përshkrimi

Goja e tij është shumë e hapur dhe mbi kokën e saj ka një re kërpudhe, e cila shpreh një emocion të mërzitur, të tronditur, të papranueshëm ose të pakëndshëm.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤯 është kokë që shpërthen, lidhet me i tronditur, kokë që shpërthen, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤧 ballë sëmurë".

Wikipedia: 🤯 Habi
Habija Ndjenjë a përshtypje që na krijohet nga diçka e jashtëzakonshme, e papritur, e çuditshme ose e pakuptueshme për ne; gjendje hutimi përpara diçkaje të papritur ose të pakuptueshme; çudi. Me habi të madhe. Britmë habie. Shpreh habi. Ngjalli (shkaktoi) habi. E pa (e vështroi, e priti) me habi. Më vjen habi habitem. Mbeti (shtangu) nga habia. 🔗 Habi
🌐: دهشة, Изненада, চমক (আবেগ), Überraschung, Surprise (emotion), Sorpresa, Üllatus, تعجب, Hämmästys, Surprise, הפתעה, Meglepődés, Keterkejutan, Sorpresa, 驚愕, 놀라움, Staigmena, Verbazing, Forbauselse, Surpresa, Uimire, Удивление, Prekvapenie, Iznenađenje, Förvåning, Şaşkınlık, Здивування, Ngạc nhiên, 驚訝.

🤯Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ky komplot film është i kundërt shumë keq 🤯.
🔸 Unë dhe hologramët e mi po bënim një seancë urgjente për krijimin e ideve brain .

🤯Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤯Tabela

🤯Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-22 17:02:05 UTC
🤯dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-05, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🤯Informata Themelore

Emoji: 🤯
Emer i shkurter: kokë që shpërthen
Emri i Apple: Exploding Head
Codepoint: U+1F92F Kopje
dhjetor: ALT+129327
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤧 ballë sëmurë
Keywords: i tronditur | kokë që shpërthen

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤯Tema Relative

🤯Kombinim dhe Zhargon

🤯Më shumë gjuhë