emoji 🤱 breast-feeding svg png

🤱” kuptimi: gji Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤱 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤱Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤱Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤱Kërkesat minimale të ekranit

🤱Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një skenë ku një grua po mban një fëmijë 👶 ndërsa ushqehet me gji. Nëna shikon në dorë fëmijën me një buzëqeshje të cekët 😊. Ajo në përgjithësi i referohet një nënë rishtar ose është më i njëanshëm ndaj ushqyerjes me gji nënës sesa simbol 👩🍼. Në të njëjtën kohë, kjo tregon gjithashtu madhështinë dhe punën e madhe të nënës 👩 💦. Emoji të lidhur: 👩‍🍼 👨‍🍼

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🤱 është gji, lidhet me foshnjë, ushqim me gji, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

🤱 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤱 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤱Shembuj dhe Përdorim

🔸 Foshnja 👶 po qan. Nëna e përqafon dhe fillon të ushqejë me gji. 🤱 Foshnja qan ndalon menjëherë.

🤱Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤱Tabela

🤱Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤱Informata Themelore

Emoji: 🤱
Emer i shkurter: gji
Emri i Apple: Breastfeeding
Codepoint: U+1F931 Kopje
dhjetor: ALT+129329
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: foshnjë | gji | ushqim me gji

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤱Kombinim dhe Zhargon

🤱Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Gjeorgjisht🤱 მეძუძური
Hindisht🤱 स्तनपान
Hebraike🤱 אישה מניקה
Tajlandez🤱 ให้นม
Japonisht🤱 授乳
Turqisht🤱 emziren kadın
Portugeze, Ndërkombëtare🤱 amamentando
Persiane🤱 تغذیه با شیر مادر
Rusisht🤱 кормление грудью
Vietnameze🤱 cho con bú