emoji 🤲🏼 palms up together: medium-light skin tone svg png

🤲🏼” kuptimi: pëllëmbë të bashkuara: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤲🏼 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🤲🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🤲🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤲🏼Kërkesat minimale të ekranit

🤲🏼Kuptimi dhe Përshkrimi

Dy duar të shtrira, pëllëmbët lart dhe një zgavër është pak e dhëmbëzuar. Në përgjithësi përdoret për të shprehur lypjen 💰 , lypjen e shiut 💦 , kapjen e diçkaje ose lutjen për fe të caktuara (siç është Islami). Isshtë e ngjashme me 🙏 kur përdoret si kuptim i lutjes, por për shkak të feve të tyre të ndryshme, gjestet e tyre janë gjithashtu të ndryshme. Emoji të ngjashëm janë 👐 🙏 🤝 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🤲🏼 (pëllëmbë të bashkuara: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🤲 (pëllëmbë të bashkuara) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🤲🏼 është pëllëmbë të bashkuara: nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me besimtar, falje, lutje, nuancë lëkure gjysmë e çelët, pëllëmbë të bashkuara, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🤝 Dy Duar".

🤲🏼 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🤲 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏼 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤲 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤲🏼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nëse dëshironi që nëna juaj t'ju blejë një telefon të ri, mund të thoni: "Mami, më jep një iPhone ... të lutem".
🔸 Thatësira e vazhdueshme ndikon të korrat, oh zot tim, kur do të bjerë shi 🤲🏼


🔸 🤲🏼 = 🤲 + 🏼

🤲🏼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤲🏼Tabela

🤲🏼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤲🏼Informata Themelore

Emoji: 🤲🏼
Emer i shkurter: pëllëmbë të bashkuara: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F932 1F3FC Kopje
dhjetor: ALT+129330 ALT+127996
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🤝 Dy Duar
Keywords: besimtar | falje | lutje | nuancë lëkure gjysmë e çelët | pëllëmbë të bashkuara

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤲🏼Tema Relative

🤲🏼Kombinim dhe Zhargon