emoji 🤵🏻‍♀️ woman in tuxedo: light skin tone svg png

🤵🏻‍♀️” kuptimi: grua me kostum: nuancë lëkure e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤵🏻‍♀️ Kopje

  • 14.2+

    iOS 🤵🏻‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 🤵🏻‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

🤵🏻‍♀️Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një grua e veshur me një këmishë të bardhë, një kostum të zi dhe një papijon të zi🎀. Në disa pajisje që nuk e mbështesin shfaqjen e këtij emoji, ai shfaqet si 🤵 dhe një simbol femër♀️.
Shpesh përdoret së bashku me 👰/👰‍♂️/👰‍♀ për të përfaqësuar një çift në dasmë. Përveç kësaj, mund të tregojë edhe veshje zyrtare👔 dhe raste zyrtare. Është versioni femëror i 🤵. Për versionin mashkullor, shihni Burrë me smoking🤵‍♂️.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🤵🏻‍♀️ (grua me kostum: nuancë lëkure e çelët) = 🤵🏻 (person me kostum: nuancë lëkure e çelët) + ♀️ (shenja femër)
🤵🏻‍♀️ (grua me kostum: nuancë lëkure e çelët) = 🤵‍♀️ (grua me kostum) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)
🤵🏻‍♀️ (stil emoji) = 🤵🏻‍♀ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 🤵🏻‍♀️ është grua me kostum: nuancë lëkure e çelët, lidhet me grua, grua me kostum, kostum, nuancë lëkure e çelët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

🤵🏻‍♀️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🤵🏻 (person me kostum: nuancë lëkure e çelët), ♀️ (shenja femër). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🤵🏻‍♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🤵🏻♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🤵🏻‍♀️Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në serialin televiziv Mischievous Kiss, Xiangqin u shfaq me një fustan nusërie 🤵🏻‍♀️~


🔸 🤵🏻‍♀️ = 🤵🏻 + ♀️
🔸 🤵🏻‍♀️ = 🤵‍♀️ + 🏻
🔸 🤵🏼‍♀️ = 🤵‍♀️ + 🏼
🔸 🤵🏽‍♀️ = 🤵‍♀️ + 🏽
🔸 🤵🏾‍♀️ = 🤵‍♀️ + 🏾
🔸 🤵🏿‍♀️ = 🤵‍♀️ + 🏿

🤵🏻‍♀️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤵🏻‍♀️Tabela

🤵🏻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤵🏻‍♀️Informata Themelore

Emoji: 🤵🏻‍♀️
Emer i shkurter: grua me kostum: nuancë lëkure e çelët
Codepoint: U+1F935 1F3FB 200D 2640 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+129333 ALT+127995 ALT+8205 ALT+9792 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: grua | grua me kostum | kostum | nuancë lëkure e çelët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤵🏻‍♀️Tema Relative

🤵🏻‍♀️Kombinim dhe Zhargon