emoji 🤶🏻 Mrs. Claus: light skin tone svg png

🤶🏻” kuptimi: gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤶🏻 Kopje

  • 10.2+

    iOS 🤶🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🤶🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤶🏻Kërkesat minimale të ekranit

🤶🏻Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një gjyshe e mirë që mban syze hat dhe kapele të kuqe 🔴 , ajo është 🎅 gruaja e Santa Claus. Gjatë Krishtlindjes, ajo dhe renë 🦌 do të dërgojnë dhurata për Krishtlindje të gjithëve. Mund të përfaqësojë Krishtlindjen me tree pemën e Krishtlindjes, ose të përdoret në skenat e bisedave të Krishtlindjes.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🤶🏻 (gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure e çelët) = 🤶 (gjyshe krishtlindjesh) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🤶🏻 është gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure e çelët, lidhet me gjyshe, gjyshe krishtlindjesh, krishtlindje, nuancë lëkure e çelët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🎅 Fantazi".

🤶🏻 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🤶 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏻 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤶 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤶🏻Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kjo e Krishtlindjeve Unë shpresoj se unë mund të merrni një dhuratë nga 🤶🏻.


🔸 🤶🏻 = 🤶 + 🏻

🤶🏻Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤶🏻Tabela

🤶🏻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤶🏻Informata Themelore

Emoji: 🤶🏻
Emer i shkurter: gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure e çelët
Codepoint: U+1F936 1F3FB Kopje
dhjetor: ALT+129334 ALT+127995
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🎅 Fantazi
Keywords: gjyshe | gjyshe krishtlindjesh | krishtlindje | nuancë lëkure e çelët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤶🏻Tema Relative

🤶🏻Kombinim dhe Zhargon