emoji 🤶🏼 Mrs. Claus: medium-light skin tone svg png

🤶🏼” kuptimi: gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤶🏼 Kopje

  • 10.2+

    iOS 🤶🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🤶🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤶🏼Kërkesat minimale të ekranit

🤶🏼Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një gjyshe e mirë që mban syze hat dhe kapele të kuqe 🔴 , ajo është 🎅 gruaja e Santa Claus. Gjatë Krishtlindjes, ajo dhe renë 🦌 do të dërgojnë dhurata për Krishtlindje të gjithëve. Mund të përfaqësojë Krishtlindjen me tree pemën e Krishtlindjes, ose të përdoret në skenat e bisedave të Krishtlindjes.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🤶🏼 (gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🤶 (gjyshe krishtlindjesh) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🤶🏼 është gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me gjyshe, gjyshe krishtlindjesh, krishtlindje, nuancë lëkure gjysmë e çelët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🎅 Fantazi".

🤶🏼 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🤶 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏼 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤶 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤶🏼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kjo e Krishtlindjeve Unë shpresoj se unë mund të merrni një dhuratë nga 🤶🏼.


🔸 🤶🏼 = 🤶 + 🏼

🤶🏼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤶🏼Tabela

🤶Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤶🏼Informata Themelore

Emoji: 🤶🏼
Emer i shkurter: gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F936 1F3FC Kopje
dhjetor: ALT+129334 ALT+127996
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🎅 Fantazi
Keywords: gjyshe | gjyshe krishtlindjesh | krishtlindje | nuancë lëkure gjysmë e çelët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤶🏼Tema Relative

🤶🏼Kombinim dhe Zhargon