emoji 🤶🏽 Mrs. Claus: medium skin tone svg png

🤶🏽” kuptimi: gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure zeshkane Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🤶🏽 Kopje

  • 10.2+

    iOS 🤶🏽Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🤶🏽Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🤶🏽Kërkesat minimale të ekranit

🤶🏽Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një gjyshe e mirë që mban syze hat dhe kapele të kuqe 🔴 , ajo është 🎅 gruaja e Santa Claus. Gjatë Krishtlindjes, ajo dhe renë 🦌 do të dërgojnë dhurata për Krishtlindje të gjithëve. Mund të përfaqësojë Krishtlindjen me tree pemën e Krishtlindjes, ose të përdoret në skenat e bisedave të Krishtlindjes.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🤶🏽 (gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure zeshkane) = 🤶 (gjyshe krishtlindjesh) + 🏽 (nuancë lëkure zeshkane)


Kuptimi i simbolit emoji 🤶🏽 është gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure zeshkane, lidhet me gjyshe, gjyshe krishtlindjesh, krishtlindje, nuancë lëkure zeshkane, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🎅 Fantazi".

🤶🏽 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🤶 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏽 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🤶 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🤶🏽Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kjo e Krishtlindjeve Unë shpresoj se unë mund të merrni një dhuratë nga 🤶🏽.


🔸 🤶🏽 = 🤶 + 🏽

🤶🏽Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🤶🏽Tabela

🤶Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🤶🏽Informata Themelore

Emoji: 🤶🏽
Emer i shkurter: gjyshe krishtlindjesh: nuancë lëkure zeshkane
Codepoint: U+1F936 1F3FD Kopje
dhjetor: ALT+129334 ALT+127997
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🎅 Fantazi
Keywords: gjyshe | gjyshe krishtlindjesh | krishtlindje | nuancë lëkure zeshkane

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🤶🏽Tema Relative

🤶🏽Kombinim dhe Zhargon