funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Version

🥰 (1F970) 🥰kuptim: fytyrë e qeshur me 3 zemra

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🥰 Kopje
  • 12.1+

    iOS 🥰Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🥰Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🥰Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

🥰 Një fytyrë e verdhë me sy të qeshur, një skuqje rozë në fytyrë dhe tre zemra dashurie në fytyrën e qeshur, duke shprehur lumturi dhe eksitim ekstrem. Kjo Emoji mund të tregojnë gjendjen e të qënit në dashuri 💞. Emoji të ngjashëm : 😚 😊 😇


Kuptimi i simbolit emoji 🥰 është fytyrë e qeshur me 3 zemra, lidhet me adhurim, fytyrë e qeshur me 3 zemra, në dashuri, tërheqje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😍 të përballet me-dashuri".

🌈Shembuj dhe Përdorim

🔸 Wow, ju falënderoj për dhuratën tuaj 🎁, I love it 🥰! !
🔸 A do të martohesh me mua 🥰


🔸 Twitter: 🥰
🔸 Youtube: 🥰
🔸 Instagram: 🥰

📊Tabela / Tabela e Trendit

🥰Tabela

🥰Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🥰 (1F970) Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës | emojiall.com 100 75 50 25 0 2017 2018 2019 2020 2021
Diapazoni i datës: 2016-04-10 - 2021-03-28
Koha e azhurnimit: 2021-04-06 17:40:05 UTC

📰Informata Themelore

Emoji: 🥰
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me 3 zemra
Emri i Apple: Smiling Face With Hearts
Codepoint: U+1F970
dhjetor: ALT+129392
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😍 të përballet me-dashuri
Keywords: adhurim | fytyrë e qeshur me 3 zemra | në dashuri | tërheqje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📖Tema Relative

🎨Kombinim dhe Zhargon