emoji 🥱 yawning face svg png

🥱” kuptimi: fytyrë e mërzitur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🥱 Kopje

  • 13.2+

    iOS 🥱Kërkesat minimale të ekranit

  • 10.0+

    Android 🥱Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🥱Kërkesat minimale të ekranit

🥱Kuptimi dhe Përshkrimi

Një emoji me fytyrë të mërzitshme, lançohet në 2019 dhe ende nuk shfaqet në shumë platforma. Por, duke parë një fytyrë të tillë, çfarë ndjeni? Pra, i përgjumur, i mërzitshëm, jo i interesuar, i lodhur? Çfarë jeni duke pritur, thjesht përdorni atë! Emoji të ngjashëm : 🛏️ 😪 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🥱 është fytyrë e mërzitur, lidhet me e lodhur, e mërzitur, fytyrë, fytyrë e mërzitur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

🥱Shembuj dhe Përdorim

🔸 Çfarë të bëj ☹️ , unë jam aq i përgjumur në orët e matematikës. 🥱
🔸 Ndjehem sikur të java, pasi ju keni mërzitur .

🥱Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🥱Tabela

🥱Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-25 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-22 17:27:19 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🥱 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-24, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🥱Informata Themelore

Emoji: 🥱
Emer i shkurter: fytyrë e mërzitur
Codepoint: U+1F971 Kopje
dhjetor: ALT+129393
Versioni i unikodeve: 12.0 (2019-03-05) I ri
Versioni Emoji: 12.0 (2019-03-05) I ri
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: e lodhur | e mërzitur | fytyrë | fytyrë e mërzitur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🥱Tema Relative

🥱Kombinim dhe Zhargon

🥱Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bengalisht🥱 হাই তোলা মুখ
Bosnjake🥱 zijevanje
Filipinase🥱 mukhang humihikab
Hungarisht🥱 ásító arc
Norvegjeze Bokmål🥱 gjespende fjes
Rumanisht🥱 față care cască
Vietnameze🥱 mặt đang ngáp
Malajzisht🥱 muka menguap
Italisht🥱 faccina che sbadiglia
Sllovake🥱 zívajúca tvár