emoji 🥳 partying face svg png

🥳” kuptimi: fytyrë festive Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🥳 Kopje

  • 12.1+

    iOS 🥳Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🥳Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🥳Kërkesat minimale të ekranit

🥳Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një emoji me një kapelë partie dhe rrotulla. Letër shumëngjyrëshe e shpërndarë rreth fytyrës së tij. Në përgjithësi përdoret për të festuar festat, përvjetorët ose rastet interesante për të shprehur emocionet e 🎉 festës, 😄 gëzimit dhe 🥰 lumturisë. Emoji të ngjashëm : 👬 🎂 🎄 🎁 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🥳 është fytyrë festive, lidhet me bori, festë, fytyrë festive, kapelë, mbrëmje festive, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤠 të përballet me-hat".

🥳Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sot është ditëlindja e mikut tim më të mirë, "Gëzuar ditëlindjen për ty 🎂 🥳 , miku im përgjithmonë 👬 !"
🔸 Nesër do të jetë provimi i fundit në universitet. Le të festojmë fundin e klasës së bashku 🥳!

🥳Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🥳Tabela

🥳Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-22 17:28:27 UTC
🥳dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2018, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🥳Informata Themelore

Emoji: 🥳
Emer i shkurter: fytyrë festive
Emri i Apple: Party Face
Codepoint: U+1F973 Kopje
dhjetor: ALT+129395
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤠 të përballet me-hat
Keywords: bori | festë | fytyrë festive | kapelë | mbrëmje festive

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🥳Kombinim dhe Zhargon