emoji 🦅 eagle svg png

🦅” kuptimi: shqiponjë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🦅 Kopje

  • 10.2+

    iOS 🦅Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🦅Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🦅Kërkesat minimale të ekranit

🦅Kuptimi dhe Përshkrimi

Me krahët e përhapur dhe kthetrat e shqiponjës të zgjatur, kjo është një shqiponjë fluturuese. Në përgjithësi i referohet vetë kafshës, të tilla si shqiponja, dhe gjithashtu përfaqëson stemën kombëtare të Shteteve të Bashkuara ose Egjiptit. Do të përdoret gjithashtu për të përfaqësuar karakteristikat e shqiponjës: shikim të mirë dhe shpejtësi të shpejtë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🦅 është shqiponjë, lidhet me shpend, shqiponjë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshët & Natyra" - "🐓 kafshëve-zog".

Wikipedia: 🦅 Shqiponja
Lopaqië është emri që u jepet shumicës prejshpendëve te familjes së Accipitridae. Shumica prej më se 60 llojeve të Shqiponjave jetojnë në Euroazi dhe në Afrikë. Jashtë këtij territori mund të gjenden vetëm 14 specie : 2 në Amerikën Veriore (Shqiponja kryebardhë dhe Shqiponja e Artë), nëntë në Amerikën Qendrore dhe Jugore dhe tri në Australi. 🔗 Shqiponja
🌐: عقاب (طائر), Орел, ঈগল, Orao, Orel, Ørn, Adler (Biologie), Αετός, Eagle, Águila, Kotkad, عقاب, Kotka (lintu), Aigle, עיט, महाश्येन, Orlovi, Sas, Elang, , 수리류, Ereliai, Ērgļi (putni), Helang, ဝန်လူငှက်, Arend (roofvogel), Ørner, Orzeł (taksonomia ludowa), Águia, Vultur, Орлиные, Орао, Örnar, อินทรี, Kartal, Орел, Đại bàng, .

🦅Shembuj dhe Përdorim

🔸 Song Kënga klasike e Eagle Hotel California është aq e famshme sa unë akoma 🔂 e dëgjoj pas 50 vjetësh.
🔸 Një shqiponjë e vogël 🦅 shfaqet për të marrë pjesë në dhuratën.

🦅Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🦅Tabela

🦅Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-30 17:30:32 UTC
🦅dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është ulur, por kohët e fundit ka filluar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🦅Informata Themelore

Emoji: 🦅
Emer i shkurter: shqiponjë
Emri i Apple: Eagle
Codepoint: U+1F985 Kopje
dhjetor: ALT+129413
Versioni i unikodeve: 9.0 (2016-06-03)
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra
Nënkategoritë: 🐓 kafshëve-zog
Keywords: shpend | shqiponjë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🦅Kombinim dhe Zhargon

🦅Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Arabe🦅 نسر
Greqisht🦅 αετός
Anglisht🦅 eagle
Bullgarisht🦅 орел
Suedisht🦅 örn
Indoneziane🦅 elang
Turqisht🦅 kartal
Kineze Tradicionale🦅 老鷹
Finlandeze🦅 kotka
Persiane🦅 عقاب