emoji 🦆 duck svg png

🦆” kuptimi: rosak Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🦆 Kopje

  • 10.2+

    iOS 🦆Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🦆Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🦆Kërkesat minimale të ekranit

🦆Kuptimi dhe Përshkrimi

Një rosë e egër me një kokë të gjelbër dhe një njollë të verdhë në pjesën e përparme të gojës. Zakonisht i referohet vetë kafshës, rosës dhe shpesh përdoret për të kuptuar mishin e rosës.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🦆 është rosak, lidhet me zog, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshët & Natyra" - "🐓 kafshëve-zog".

Wikipedia: 🦆 Rosa
Rosa është emri i zakonshëm për specie të shumta në familjen e shpendëve ujorë Anatidae i cili gjithashtu përfshin mjellma dhe patat. Rosat janë të ndarë në disa nënfamilje në familjen Anatidae; ato nuk përfaqësojnë një grup monofletik (grupi i të gjithë pasardhësve të një specie të vetme stërgjyshore të vetme) por një takson formë, pasi mjellmat dhe patat nuk konsiderohen rosa. Rosat janë kryesisht zogj ujorë, kryesisht më të vegjël se mjellmat dhe patat, dhe mund të gjenden si në ujë të freskët ashtu edhe në ujë të detit. 🔗 Rosa
🌐: بط, Патица, হাঁস, Kachna, Ænder, Πάπια, Duck, Pato, مرغابی, Canard, ברווז, बतख, Itik, Anatra, カモ, იხვები, Үйрек, 오리, Antis, Pīle, Itik, ဘဲ, Eenden, Kaczka, Pato, Rață, Утки, Патка, เป็ด, Ördek, Качки, Vịt, .

🦆Shembuj dhe Përdorim

🔸 Uck Duck i Pjekur nga Pekini është kaq i shijshëm!
🔸 Unë rekomandoj viçi freskët 🐂 dhe rosë skuqur 🦆.

🦆Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🦆Tabela

🦆Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-22 17:30:43 UTC
🦆dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🦆Informata Themelore

Emoji: 🦆
Emer i shkurter: rosak
Emri i Apple: Duck
Codepoint: U+1F986 Kopje
dhjetor: ALT+129414
Versioni i unikodeve: 9.0 (2016-06-03)
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra
Nënkategoritë: 🐓 kafshëve-zog
Keywords: rosak | zog

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🦆Kombinim dhe Zhargon

🦆Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Portugeze, Ndërkombëtare🦆 pato
Frengjisht🦆 canard
Anglisht🦆 duck
Indoneziane🦆 bebek
Bullgarisht🦆 патица
Gjeorgjisht🦆 იხვი
Finlandeze🦆 sorsa
Çekisht🦆 kachna
Sllovake🦆 kačka
Vietnameze🦆 vịt