emoji 🦜 parrot svg png

🦜” kuptimi: papagall Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🦜 Kopje

  • 12.1+

    iOS 🦜Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🦜Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🦜Kërkesat minimale të ekranit

🦜Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një papagall me pupla të mrekullueshme shumëngjyrëshe. Në përgjithësi i referohet kafshës ose kafshës shtëpiake, të tilla si një papagall, dhe gjithashtu përdoret zakonisht për të treguar sjelljen e papagajve që mësojnë gjuhë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🦜 është papagall, lidhet me llafazan, shpend, zog piratësh, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshët & Natyra" - "🐓 kafshëve-zog".

Wikipedia: 🦜 Papagalli
Papagalli është shpend që jeton në zonat tropikale të kontinenteve të Afrikës, Azisë, Australisë dhe Amerikës Jugore. Dallohet për aftësinë e tij për të imituar të folurën e njerëzve. Përmasat variojnë nga llojet më te vegjël sa një harabel që jetojnë ne Australi, deri në llojet që arrijnë deri në 60 cm gjatësi që jetojnë në Amerikën Jugore. Papagajtë janë të aftë të mësohen dhe të shoqërohen lehtë me njerezit.Ata zakonisht jane me ngjyra te ndryshme.Disa lloje papagajsh jane shumengjyresh. 🔗 Papagalli
🌐: ببغاء, Tutuquşukimilər, Папагалоподобни, টিয়া, Papiga, Papoušci, Papegøje, Papageien, Παπαγάλος, Parrot, Psittaciformes, Papagoilised, طوطی, Papukaijalinnut, Psittaciformes, תוכאים, तोता, Papigašice, Papagájalakúak, Bayan (burung), Psittaciformes, オウム目, თუთიყუშისნაირნი, Тотытәрізділер, 앵무새, Papūginiai paukščiai, Papagaiļi, Psittaciformes, ကြက်တူရွေး, Papegaaiachtigen, Papegøyefugler, Papugowe, Psittaciformes, Psittaciformes, Попугаеобразные, Papagájotvaré, Papige, Папагаји, Papegojfåglar, อันดับนกแก้ว, Papağansılar, Папугоподібні, Bộ Vẹt, 鹦形目.

🦜Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shumica e njerëzve, shumicën e kohës, janë thjesht parrots 🦜
🔸 Papagalli i përkëdhelur i Presidentit Andrew Jackson 🦜 u përjashtua nga funerali i Jackson ⚰️ në 1945 për mallkim ..

🦜Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🦜Tabela

🦜Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🦜Informata Themelore

Emoji: 🦜
Emer i shkurter: papagall
Emri i Apple: Parrot
Codepoint: U+1F99C Kopje
dhjetor: ALT+129436
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra
Nënkategoritë: 🐓 kafshëve-zog
Keywords: llafazan | papagall | shpend | zog piratësh

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🦜Tema Relative

🦜Kombinim dhe Zhargon

🦜Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Filipinase🦜 loro
Finlandeze🦜 papukaija
Hollandeze🦜 papegaai
Spanjisht🦜 loro
Portugeze, Ndërkombëtare🦜 papagaio
Hungarisht🦜 papagáj
Anglisht🦜 parrot
Bullgarisht🦜 папагал
Japonisht🦜 オウム
Frengjisht🦜 perroquet