emoji 🦴 bone svg png

🦴” kuptimi: eshtër Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🦴 Kopje

  • 12.1+

    iOS 🦴Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🦴Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🦴Kërkesat minimale të ekranit

🦴Kuptimi dhe Përshkrimi

Nje kocke. Mund të jetë një lodër për qen ose një kockë e një njeriu ose kafshe. Ka 206 kocka në trupin e njeriut, përbërësi kryesor është karbonati i kalciumit. Në mënyrë që të sigurohet rritja e shëndetshme e kockave, një sasi e caktuar kalciumi duhet të plotësohet çdo ditë. Emoji të ngjashëm : 🍖 🍗 🦷 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🦴 është eshtër, lidhet me eshtër, skelet, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👃 Pjesë e Trupit".

Wikipedia: 🦴 Eshtrat e njeriut
Eshtrat si një sistem ndërtojnë skeletin e njeriut. Eshtrat janë materie organike ndërtohen prej indit eshtëror në hapësirat mes qelizave eshtërore. 🔗 Eshtrat e njeriut
🌐: عظم, Sümük, Кост, হাড়, Kost, Kost, Knogle (anatomi), Knochen, Οστό, Bone, Hueso, Luu, استخوان, Luu, Os, עצם, अस्थि, Kost, Csont, Tulang, Osso, , ძვალი, Сүйек, , Kaulas, Kauls, Tulang, အရိုး, Bot (anatomie), Kość, Osso, Os (anatomie), Кость, Kosť, Kost, Кост, Ben (skelett), กระดูก, Kemik, Кістка, Xương, 骨骼.

🦴Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mishi i lidhur me kockat 🦴 është më i miri.
🔸 Edhe në pranverë, erërat qetësohen deri në kockë.

🦴Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🦴Tabela

🦴Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🦴Informata Themelore

Emoji: 🦴
Emer i shkurter: eshtër
Emri i Apple: Bone
Codepoint: U+1F9B4 Kopje
dhjetor: ALT+129460
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👃 Pjesë e Trupit
Keywords: eshtër | skelet

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🦴Kombinim dhe Zhargon

🦴Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Çekisht🦴 kost
Kineze e thjeshtuar🦴 骨头
Rumanisht🦴 os
Bullgarisht🦴 кокал
Arabe🦴 عظمة
Hindisht🦴 हड्डी
Persiane🦴 استخوان
Hollandeze🦴 bot
Spanjisht🦴 hueso
Polonisht🦴 kość