emoji 🦷 tooth svg png

🦷” kuptimi: dhëmb Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🦷 Kopje

  • 12.1+

    iOS 🦷Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🦷Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🦷Kërkesat minimale të ekranit

🦷Kuptimi dhe Përshkrimi

Një dhëmb që përdoret për të treguar një dhëmb ose dentist, zakonisht përdoret në lidhje me dhëmbin. Emojis ngjashme: 👅 👄 😀 😃 😁 😆

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🦷 është dhëmb, lidhet me dentist, dhëmb, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👃 Pjesë e Trupit".

🦷Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shumë karamele 🍬 është e keqe për dhëmbët tuaj 🦷.

🦷Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🦷Tabela

🦷Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🦷Informata Themelore

Emoji: 🦷
Emer i shkurter: dhëmb
Emri i Apple: Tooth
Codepoint: U+1F9B7 Kopje
dhjetor: ALT+129463
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👃 Pjesë e Trupit
Keywords: dentist | dhëmb

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🦷Kombinim dhe Zhargon

🦷Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bosnjake🦷 zub
Letonisht🦷 zobs
Kineze e thjeshtuar🦷 牙齿
Anglisht🦷 tooth
Indoneziane🦷 gigi
Malajzisht🦷 gigi
Ukrahinase🦷 зуб
Çekisht🦷 zub
Hungarisht🦷 fog
Persiane🦷 دندان