emoji 🦸 superhero svg png

🦸” kuptimi: superhero Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🦸 Kopje

  • 12.1+

    iOS 🦸Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🦸Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🦸Kërkesat minimale të ekranit

🦸Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një superheronjë. Ai / Ajo mban një blindfold, një kostum superhero dhe një mantel prapa. Gjinia dhe ngjyrat e pajisjeve të paraqitura në secilën platformë janë të ndryshme. Në përgjithësi do të thotë superhero, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë fuqi . Dhe magji.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🦸 është superhero, lidhet me hero, heroinë, superfuqi, zemërmirë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🎅 Fantazi".

🦸 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🦸 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:
Wikipedia: 🦸 Superhero

🦸Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë mendoj se Spider-Man been ka qenë gjithmonë super heroi im i preferuar.
🔸 Pyes veten se sa superhero 🦸 politikë të sigurimit do të kushtojë.

🦸Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🦸Tabela

🦸Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🦸Informata Themelore

Emoji: 🦸
Emer i shkurter: superhero
Emri i Apple: Superhero
Codepoint: U+1F9B8 Kopje
dhjetor: ALT+129464
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🎅 Fantazi
Keywords: hero | heroinë | superfuqi | superhero | zemërmirë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🦸Kombinim dhe Zhargon

🦸Më shumë gjuhë