emoji 🧏🏾‍♀️ deaf woman: medium-dark skin tone svg png

🧏🏾‍♀️” kuptimi: grua e shurdhër: nuancë lëkure gjysmë e errët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧏🏾‍♀️ Kopje

  • 13.2+

    iOS 🧏🏾‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10.0+

    Android 🧏🏾‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🧏🏾‍♀️Kërkesat minimale të ekranit

🧏🏾‍♀️Kuptimi dhe Përshkrimi

Një grua me një buzëqeshje në fytyrë, duke drejtuar dorën e djathtë ☝️ në vesh 👂 . Pranë dorës së saj ka dy simbole të valëzuara 〰️ .
Ky emoji do të thotë shurdhim ose paaftësi për të dëgjuar. Do të thotë gjithashtu 💑 të kërkosh një puthje në faqe. Ndonjëherë përdoret për të nënkuptuar të padëgjueshëm, të padëgjueshëm, të pakuptueshëm, etj. Ekzistojnë dy variante të këtij emoji: 🧏(person i shurdhër) 🧏‍♂️(njeri i shurdhër). Emoji të ngjashme: 🦻 🙉 😚 🤗 🤭 👂

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🧏🏾‍♀️ (grua e shurdhër: nuancë lëkure gjysmë e errët) = 🧏🏾 (person i shurdhër: nuancë lëkure gjysmë e errët) + ♀️ (shenja femër)
🧏🏾‍♀️ (grua e shurdhër: nuancë lëkure gjysmë e errët) = 🧏‍♀️ (grua e shurdhër) + 🏾 (nuancë lëkure gjysmë e errët)
🧏🏾‍♀️ (stil emoji) = 🧏🏾‍♀ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 🧏🏾‍♀️ është grua e shurdhër: nuancë lëkure gjysmë e errët, lidhet me e shurdhër, grua, grua e shurdhër, nuancë lëkure gjysmë e errët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🙋 Gjest".

🧏🏾‍♀️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🧏🏾 (person i shurdhër: nuancë lëkure gjysmë e errët), ♀️ (shenja femër). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🧏🏾‍♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🧏🏾♀️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🧏🏾‍♀️Shembuj dhe Përdorim

🔸 Paarsyeshmëria e GF-së tuaj nuk është koketë, por e keqe 🧏🏾‍♀️ .
🔸 Më puth dhe do të jem e dashura jote 🧏🏾‍♀️ .


🔸 🧏🏾‍♀️ = 🧏🏾 + ♀️
🔸 🧏🏻‍♀️ = 🧏‍♀️ + 🏻
🔸 🧏🏼‍♀️ = 🧏‍♀️ + 🏼
🔸 🧏🏽‍♀️ = 🧏‍♀️ + 🏽
🔸 🧏🏾‍♀️ = 🧏‍♀️ + 🏾
🔸 🧏🏿‍♀️ = 🧏‍♀️ + 🏿

🧏🏾‍♀️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧏🏾‍♀️Tabela

🧏🏾‍♀️Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧏🏾‍♀️Informata Themelore

Emoji: 🧏🏾‍♀️
Emer i shkurter: grua e shurdhër: nuancë lëkure gjysmë e errët
Codepoint: U+1F9CF 1F3FE 200D 2640 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+129487 ALT+127998 ALT+8205 ALT+9792 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 12.0 (2019-03-05) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🙋 Gjest
Keywords: e shurdhër | grua | grua e shurdhër | nuancë lëkure gjysmë e errët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧏🏾‍♀️Tema Relative

🧏🏾‍♀️Kombinim dhe Zhargon