emoji 🧑 person svg png

🧑” kuptimi: fëmijë i rritur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧑 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🧑Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🧑Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🧑Kërkesat minimale të ekranit

🧑Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është fytyra e një të rrituri, me një buzëqeshje të lehtë në fytyrë, dhe flokë deri në vesh. Ky emoji nuk përfaqëson gjininë, i referohet vetëm të rriturve. Midis tyre, njerëzit i referohen 👨, gratë i referohen 👩. Emoji të ngjashëm : 👱 🧒 🧓 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🧑 është fëmijë i rritur, lidhet me adoleshent, adoleshente, e rritur, fëmijë i rritur, i rritur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

🧑 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🧑 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🧑Shembuj dhe Përdorim

🔸 Fëmijët 🧒 pashoqëruar nga një i rritur 🧑 nuk do të pranohen 🈲.
🔸 Ajo hyri në një marrëdhënie të rritur adult , konsensuale 🤫 me shefin e saj.

🧑Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧑Tabela

🧑Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧑Informata Themelore

Emoji: 🧑
Emer i shkurter: fëmijë i rritur
Emri i Apple: Adult
Codepoint: U+1F9D1 Kopje
dhjetor: ALT+129489
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: adoleshent | adoleshente | e rritur | fëmijë i rritur | i rritur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧑Kombinim dhe Zhargon

🧑Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Suedisht🧑 person
Koreane🧑 사람
Gjeorgjisht🧑 სრულწლოვანი
Çekisht🧑 dospělý člověk
Japonisht🧑 大人
Kineze e thjeshtuar🧑 成人
Vietnameze🧑 người
Anglisht🧑 person
Rusisht🧑 взрослый
Hungarisht🧑 felnőtt