emoji 🧑🏻‍🦲 person: light skin tone, bald svg png

🧑🏻‍🦲” kuptimi: fëmijë i rritur: nuancë lëkure e çelët e qeros Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧑🏻‍🦲 Kopje

  • 13.2+

    iOS 🧑🏻‍🦲Kërkesat minimale të ekranit

  • 10.0+

    Android 🧑🏻‍🦲Kërkesat minimale të ekranit

🧑🏻‍🦲Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një person tullac. Nuk ka flokë në kokën e tij, që do të thotë një person tullac ose një kokë tullac. Pavarësisht nga gjinia, në përgjithësi u referohet njerëzve që janë tullac, dhe gjithashtu u referohet kokat tullac. Midis tyre, shih 👨‍🦲 për burrat dhe 👩‍🦲 për gratë. Emoji të ngjashëm : 🦳 🦱 👱 👱‍♂️ 👱‍♀️ 👩‍🦳

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🧑🏻‍🦲 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure e çelët e qeros) = 🧑🏻 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure e çelët) + 🦲 (qeros)
🧑🏻‍🦲 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure e çelët e qeros) = 🧑‍🦲 (fëmijë i rritur: qeros) + 🏻 (nuancë lëkure e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🧑🏻‍🦲 është fëmijë i rritur: nuancë lëkure e çelët e qeros, lidhet me adoleshent, adoleshente, e rritur, fëmijë i rritur, i rritur, nuancë lëkure e çelët, qeros, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

🧑🏻‍🦲 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🧑🏻 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure e çelët), 🦲 (qeros). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🧑🏻‍🦲 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🧑🏻🦲 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🧑🏻‍🦲Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur u bë tullac ... ai bleu një copë litari .
🔸 Pavarësisht nga tullacia e tij impulsive ... ai dha përshtypjen e rinisë. 🧑🏻‍🦲


🔸 🧑🏻‍🦲 = 🧑🏻 + 🦲
🔸 🧑🏻‍🦲 = 🧑‍🦲 + 🏻
🔸 🧑🏼‍🦲 = 🧑‍🦲 + 🏼
🔸 🧑🏽‍🦲 = 🧑‍🦲 + 🏽
🔸 🧑🏾‍🦲 = 🧑‍🦲 + 🏾
🔸 🧑🏿‍🦲 = 🧑‍🦲 + 🏿

🧑🏻‍🦲Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧑🏻‍🦲Tabela

🧑‍🦲Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧑🏻‍🦲Informata Themelore

Emoji: 🧑🏻‍🦲
Emer i shkurter: fëmijë i rritur: nuancë lëkure e çelët e qeros
Codepoint: U+1F9D1 1F3FB 200D 1F9B2 Kopje
dhjetor: ALT+129489 ALT+127995 ALT+8205 ALT+129458
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 12.1 (2019-10-21) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: adoleshent | adoleshente | e rritur | fëmijë i rritur | i rritur | nuancë lëkure e çelët | qeros

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧑🏻‍🦲Tema Relative

🧑🏻‍🦲Kombinim dhe Zhargon