emoji 🧑🏼‍🍼 person feeding baby: medium-light skin tone svg png

🧑🏼‍🍼” kuptimi: person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧑🏼‍🍼 Kopje

  • 14.2+

    iOS 🧑🏼‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 🧑🏼‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

🧑🏼‍🍼Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një simbol i përbërë nga një person 👩 dhe një shishe bebe 🍼 , e cila simbolizon që një baba ose nënë përdor një shishe për të ushqyer foshnjën. Ajo mund të konsiderohet si një koleksion të këtyre dy simboleve 👩🍼 👨🍼. Ose ajo mund të përdoret kur sjellja e dikujt është aq naive sa një child.It lidhet me lodra 🪀, familja 👪, dashuria ❤️. Variantet përfshijnë: 👩‍🍼 🧑🏼‍🍼 remind Kujtesë e ngrohtë 😊 : Meqenëse është një emoji i kombinuar, nuk mund të shfaqet si një emoji i vetëm në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🧑🏼‍🍼 (person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🧑🏼 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët) + 🍼 (shishe për bebe)
🧑🏼‍🍼 (person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🧑‍🍼 (person që ushqen foshnjë) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🧑🏼‍🍼 është person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me dhënie gjiri, foshnjë, nuancë lëkure gjysmë e çelët, person, person që ushqen foshnjë, ushqim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

🧑🏼‍🍼 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🧑🏼 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët), 🍼 (shishe për bebe). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🧑🏼‍🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🧑🏼🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🧑🏼‍🍼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të lutem, më pëlqen të ushqyer fëmijën 🧑🍼.
🔸 Mjeku Spock hodhi poshtë idenë popullore e feedings kohën e duhur pikërisht për foshnjat 🧑🍼. 🧑🏼‍🍼


🔸 🧑🏼‍🍼 = 🧑🏼 + 🍼
🔸 🧑🏻‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏻
🔸 🧑🏼‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏼
🔸 🧑🏽‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏽
🔸 🧑🏾‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏾
🔸 🧑🏿‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏿

🧑🏼‍🍼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧑🏼‍🍼Tabela

🧑🏼‍🍼Informata Themelore

Emoji: 🧑🏼‍🍼
Emer i shkurter: person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F9D1 1F3FC 200D 1F37C Kopje
dhjetor: ALT+129489 ALT+127996 ALT+8205 ALT+127868
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: dhënie gjiri | foshnjë | nuancë lëkure gjysmë e çelët | person | person që ushqen foshnjë | ushqim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧑🏼‍🍼Tema Relative

🧑🏼‍🍼Kombinim dhe Zhargon