emoji 🧑🏼‍🎄 mx claus: medium-light skin tone svg png

🧑🏼‍🎄” kuptimi: zx klaus: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧑🏼‍🎄 Kopje

  • 14.2+

    iOS 🧑🏼‍🎄Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 🧑🏼‍🎄Kërkesat minimale të ekranit

🧑🏼‍🎄Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një njeri i Krishtlindjes, një emoji i kombinuar, i cili është një kombinim i 🧑 dhe 🎄 dhe shfaqet si një emoji i vetëm në platformën Twitter. Do të thotë gjithashtu Krishtlindje dhe Dhjetor. Ju mund të shihni 🎅 🤶 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🧑🏼‍🎄 (zx klaus: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🧑🏼 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët) + 🎄 (pemë krishtlindjeje)
🧑🏼‍🎄 (zx klaus: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🧑‍🎄 (zx klaus) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🧑🏼‍🎄 është zx klaus: nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me Klaus, krishtlindje, nuancë lëkure gjysmë e çelët, zx klaus, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🎅 Fantazi".

🧑🏼‍🎄 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🧑🏼 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët), 🎄 (pemë krishtlindjeje). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🧑🏼‍🎄 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🧑🏼🎄 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🧑🏼‍🎄Shembuj dhe Përdorim

🔸 Im i preferuar i të gjitha festivaleve është Krishtlindjeve 🧑🎄. 🧑🏼‍🎄


🔸 🧑🏼‍🎄 = 🧑🏼 + 🎄
🔸 🧑🏻‍🎄 = 🧑‍🎄 + 🏻
🔸 🧑🏼‍🎄 = 🧑‍🎄 + 🏼
🔸 🧑🏽‍🎄 = 🧑‍🎄 + 🏽
🔸 🧑🏾‍🎄 = 🧑‍🎄 + 🏾
🔸 🧑🏿‍🎄 = 🧑‍🎄 + 🏿

🧑🏼‍🎄Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧑🏼‍🎄Tabela

🧑‍🎄Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧑🏼‍🎄Informata Themelore

Emoji: 🧑🏼‍🎄
Emer i shkurter: zx klaus: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F9D1 1F3FC 200D 1F384 Kopje
dhjetor: ALT+129489 ALT+127996 ALT+8205 ALT+127876
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🎅 Fantazi
Keywords: Klaus, krishtlindje | nuancë lëkure gjysmë e çelët | zx klaus

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧑🏼‍🎄Tema Relative

🧑🏼‍🎄Kombinim dhe Zhargon