emoji 🧑🏼‍🦱 person: medium-light skin tone, curly hair svg png

🧑🏼‍🦱” kuptimi: fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët e flokë kaçurrele Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧑🏼‍🦱 Kopje

  • 13.2+

    iOS 🧑🏼‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

  • 10.0+

    Android 🧑🏼‍🦱Kërkesat minimale të ekranit

🧑🏼‍🦱Kuptimi dhe Përshkrimi

👨🦱 Një qeshur fytyra me flokë të shkurtër kaçurrel. Hair Flokë kaçurrela të mesëm të zi në platformat Google, Samsung dhe Microsoft. Për njerëzit me flokë kaçurrela, ju lutemi referojuni 👨 për versionin mashkull dhe 👩‍🦱 për versionin femër. Emoji të ngjashëm : 🦱 👨‍🦳 👨‍🦲 👩‍🦳 👩‍🦲 💇

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🧑🏼‍🦱 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët e flokë kaçurrele) = 🧑🏼 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët) + 🦱 (flokë kaçurrele)
🧑🏼‍🦱 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët e flokë kaçurrele) = 🧑‍🦱 (fëmijë i rritur: flokë kaçurrele) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🧑🏼‍🦱 është fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët e flokë kaçurrele, lidhet me adoleshent, adoleshente, e rritur, fëmijë i rritur, flokë kaçurrele, i rritur, nuancë lëkure gjysmë e çelët, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

🧑🏼‍🦱 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🧑🏼 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët), 🦱 (flokë kaçurrele). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🧑🏼‍🦱 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🧑🏼🦱 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🧑🏼‍🦱Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ai ishte i bukur në një farë mënyre me flokë kaçurrela 👨‍🦱 dhe faqe rozë e të bardha. 🧑🏼‍🦱


🔸 🧑🏼‍🦱 = 🧑🏼 + 🦱
🔸 🧑🏻‍🦱 = 🧑‍🦱 + 🏻
🔸 🧑🏼‍🦱 = 🧑‍🦱 + 🏼
🔸 🧑🏽‍🦱 = 🧑‍🦱 + 🏽
🔸 🧑🏾‍🦱 = 🧑‍🦱 + 🏾
🔸 🧑🏿‍🦱 = 🧑‍🦱 + 🏿

🧑🏼‍🦱Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧑🏼‍🦱Tabela

🧑🏼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧑🏼‍🦱Informata Themelore

Emoji: 🧑🏼‍🦱
Emer i shkurter: fëmijë i rritur: nuancë lëkure gjysmë e çelët e flokë kaçurrele
Codepoint: U+1F9D1 1F3FC 200D 1F9B1 Kopje
dhjetor: ALT+129489 ALT+127996 ALT+8205 ALT+129457
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 12.1 (2019-10-21) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: adoleshent | adoleshente | e rritur | fëmijë i rritur | flokë kaçurrele | i rritur | nuancë lëkure gjysmë e çelët

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧑🏼‍🦱Tema Relative

🧑🏼‍🦱Kombinim dhe Zhargon