emoji 🧑🏽‍🍼 person feeding baby: medium skin tone svg png

🧑🏽‍🍼” kuptimi: person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure zeshkane Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧑🏽‍🍼 Kopje

  • 14.2+

    iOS 🧑🏽‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 🧑🏽‍🍼Kërkesat minimale të ekranit

🧑🏽‍🍼Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një simbol i përbërë nga një person 👩 dhe një shishe bebe 🍼 , e cila simbolizon që një baba ose nënë përdor një shishe për të ushqyer foshnjën. Ajo mund të konsiderohet si një koleksion të këtyre dy simboleve 👩🍼 👨🍼. Ose ajo mund të përdoret kur sjellja e dikujt është aq naive sa një child.It lidhet me lodra 🪀, familja 👪, dashuria ❤️. Variantet përfshijnë: 👩‍🍼 🧑🏽‍🍼 remind Kujtesë e ngrohtë 😊 : Meqenëse është një emoji i kombinuar, nuk mund të shfaqet si një emoji i vetëm në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🧑🏽‍🍼 (person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure zeshkane) = 🧑🏽 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure zeshkane) + 🍼 (shishe për bebe)
🧑🏽‍🍼 (person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure zeshkane) = 🧑‍🍼 (person që ushqen foshnjë) + 🏽 (nuancë lëkure zeshkane)


Kuptimi i simbolit emoji 🧑🏽‍🍼 është person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure zeshkane, lidhet me dhënie gjiri, foshnjë, nuancë lëkure zeshkane, person, person që ushqen foshnjë, ushqim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👨‍🍳 Profesion dhe Rol".

🧑🏽‍🍼 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🧑🏽 (fëmijë i rritur: nuancë lëkure zeshkane), 🍼 (shishe për bebe). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🧑🏽‍🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🧑🏽🍼 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🧑🏽‍🍼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të lutem, më pëlqen të ushqyer fëmijën 🧑🍼.
🔸 Mjeku Spock hodhi poshtë idenë popullore e feedings kohën e duhur pikërisht për foshnjat 🧑🍼. 🧑🏽‍🍼


🔸 🧑🏽‍🍼 = 🧑🏽 + 🍼
🔸 🧑🏻‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏻
🔸 🧑🏼‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏼
🔸 🧑🏽‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏽
🔸 🧑🏾‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏾
🔸 🧑🏿‍🍼 = 🧑‍🍼 + 🏿

🧑🏽‍🍼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧑🏽‍🍼Tabela

🧑🏽‍🍼Informata Themelore

Emoji: 🧑🏽‍🍼
Emer i shkurter: person që ushqen foshnjë: nuancë lëkure zeshkane
Codepoint: U+1F9D1 1F3FD 200D 1F37C Kopje
dhjetor: ALT+129489 ALT+127997 ALT+8205 ALT+127868
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👨‍🍳 Profesion dhe Rol
Keywords: dhënie gjiri | foshnjë | nuancë lëkure zeshkane | person | person që ushqen foshnjë | ushqim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧑🏽‍🍼Tema Relative

🧑🏽‍🍼Kombinim dhe Zhargon