emoji 🧒 child svg png

🧒” kuptimi: fëmijë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧒 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🧒Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🧒Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🧒Kërkesat minimale të ekranit

🧒Kuptimi dhe Përshkrimi

Fytyra e një fëmije me një buzëqeshje të lehtë. Pavarësisht nga gjinia, në përgjithësi u referohet fëmijëve në përgjithësi. Ka versione me lëkurë të ndryshme dhe ngjyra e flokëve 🧒 🧒🏻 🧒🏼 🧒🏽 🧒🏾 🧒🏿. Mashkull version shohin djem 👦, version femër shohin vajzat 👧. Emoji të ngjashëm : 👼 🚸 🍼 🚼 👶 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🧒 është fëmijë, lidhet me fëmijë, minoren, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

🧒 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🧒 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:
Wikipedia: 🧒 Fëmija
Fëmija është një qenie njerëzore në periudhën e saj zhvillimore ndërmjet lindjes dhe moshës së pjekurisë, apo nën moshën 18 vjeçare, me përjashtim të rasteve kur për arsye dhe shkaqe të ndryshme, mosha madhore arrihet edhe më herët se sa mosha 18 vjeçare. 🔗 Fëmija
🌐: طفل, Uşaq, Дете, শিশু, Dijete, Dítě, Barn, Kind, Παιδί, Child, Niño, Laps, کودک, Lapsi, Enfant, ילדות, Djeca, Gyermek, Anak, Bambino, 子供, ბავშვი, Бала, 어린이, Vaikas, Bērns, Kanak-kanak, ကလေး, Kind (leeftijdsgroep), Barn, Dziecko, Criança, Copil, Ребёнок, Dieťa, Otrok, Дете, Barn, เด็ก, Çocuk, Дитина, Trẻ em, 儿童.

🧒Shembuj dhe Përdorim

🔸 Gëzuar Ditën e Fëmijëve !
🔸 Fëmija 🧒 është babai i burrit 👨; Fëmija 🧒 është babai për njeriun 👨.

🧒Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧒Tabela

🧒Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧒Informata Themelore

Emoji: 🧒
Emer i shkurter: fëmijë
Emri i Apple: Child
Codepoint: U+1F9D2 Kopje
dhjetor: ALT+129490
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: fëmijë | minoren

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧒Kombinim dhe Zhargon

🧒Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Filipinase🧒 bata
Gjeorgjisht🧒 ბავშვი
Hebraike🧒 ילד
Sllovake🧒 dieťa
Koreane🧒 어린이
Hungarisht🧒 gyerek
Japonisht🧒 子供
Rusisht🧒 ребенок
Kineze Tradicionale🧒 小孩
Polonisht🧒 dziecko